Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
To snáď ani nie je ona! TAKTO mení láska k tomuto mužovi Agátu Hanychovú!
Zdielať na

To snáď ani nie je ona! TAKTO mení láska k tomuto mužovi Agátu Hanychovú!

Archívna reportáž

V apríli minulého roku definitívne krachlo manželstvo modelky a moderátorky Agáty Hanychovej a multitalentového umelca Jakuba Prachařa. Od tej doby sa okolo 35-ročnej krásky točí jeden muž za druhým, zopár z nich aj dostalo šancu. No žiadny vzťah nevydržal dlhšie, ako pár týždňov.

Ťažko sa už presne určuje, ktorý vzťah označovala za seriózny a ktorý len za horúci flirt samotná Agáta. No rozhodne to myslela vážne s kolegom kameramanom Marekom, s ktorým sa dali dokopy na jar. Plánovali dokonca aj spoločný projekt, no ledva vyslali do sveta prvú časť, už bolo po láske.

Agáta sa vyjadrila, že aj tak sú u nej na prvom mieste jej dve deti a naznačila, že muži ju už na nejakú dobu nebudú zaujímať. No evidentne jej toto odhodlanie dlho nevydržalo.

Večná mladosť by sa Agáte pozdávala:

​Na prvom mieste nepochybne stále ostal jej syn Kryšpín a malá Mia, no ktosi sa k nim do Agátinho srdca pridal. Opäť ide o človeka zo šoubiznisu, akurát z pozadia. Tomáš má 43 rokov a je producent. A z Agáty je zrazu iný človek. "Stačí mi dať tortu a prestanem špúliť," napísala k fotke so svojím milým a skutočne, jej poznávacie znamenie, smiešne našpúlené pery, sú preč.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Staci mi dat dort a prestanu spulit:) #prazdniny #love #

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova),

No nebude za tým torta. Tomáš žne veľké úspechy aj v komentároch, kde ho mnohí označujú za veľmi sympatického. Agáta pridala vyjadrenie jej kamarátky:"Máš sympatického muža! A nevyzerá ani ako sebestredný ču*ák, čo je pokrok". Agáta s tým rozhodne súhlasí. Aj na ďalších fotkách je už na pohľad spokojná, po typických pózach niet stopy. Podľa správ z jej okolia tvoria pár už tretí mesiac, čo sa zdá byť od rozchodu s Prachařom rekord. Možno je toto skutočne ten pravý, iste to Agáte už mnohí želajú.

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie