Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Tak napokon až TOTO je ona! Nová láska Brada Pitta sa nápadne podobá na Angelinu!
Zdielať na

Tak napokon až TOTO je ona! Nová láska Brada Pitta sa nápadne podobá na Angelinu!

Archívna reportáž

Zdá sa, že ani jedna zo žien, ktoré sa doteraz krútili okolo hollywoodskeho krásavca nebola adeptka na vážnejší vzťah. Túto pozíciu im však teraz vyfúkla mladá nemecká modelka menom Nicole Poturanski.

Herec Brad Pitt sa podľa informácii magazínu InTouch stretáva s mladou nemeckou kráskou iba krátko, no poriadne to medzi nimi iskrí. Túžba po vzájomnej prítomnosti ho dokonca primäla naštartovať súkromný tryskáč a užívať si modelkou Nicole slnečné lúče na južnom pobreží romantického Francúzska.

Oscarového herca po rozvode s Angelinou Jolie spájali s mnohými známymi kráskami, no vždy sa z toho vykľula iba "dobrá kamarátka". Tentokrát je to o niečo vážnejšie a zdroj pre spomínaný magazín prezradil, že si obaja dlho držali vzájomný odstup, no dnes si už spoločné chvíle naplno užívajú.

Rozvod Brada Pitta a Angeliny Jolie v roku 2016 bol jedným z najsledovanejších, avšak exmanželia sa pri súde stretávajú dodnes:

"Brada neočarila iba jej krása. Nicole je mladá, bezstarostná, zábavná spoločníčka a navyše je inteligentná," prezradil zdroj tromfy mladej Nemky, ktoré si pri zdanlivo chladnej Angeline posledné roky príliš neužil. Hollywoodsky fešák však starne ako víno, a tak nečudo, že ohúril aj o 29 rokov mladšiu Nicole, ktorá navyše plynule rozpráva niekoľkými svetovými jazykmi."Brad cíti, že Nicole priniesla do jeho života svieži vánok," dodal zdroj.

Nicole Poturalski je krásna žena, podľa mnohých sa nápadne ponáša na svetové modelky ako Irina Shayk či ikonu 90. rokov Christie Turlington:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nicole_Poturalski (@nicole_poturalski),

Mladá modelka a 56-ročný herec boli prichytení paparazzmi na francúzskom letisku Le Castellet 26. augusta 2020, kam prileteli spoločne z Los Angeles. Odtiaľ si to pravdepodobne zamierili do rezidencie Chateau Miraval, ktorú si Brad zadovážil ešte s bývalou manželkou Angelinou Jolie v roku 2011. Ktovie, čo povie ona na nový objav svojho exmanžela, keďže podľa niektorých médií jeho predošlé flirty niesla s veľkými ťažkosťami, s herečkou Aliou Shawkat dokonca Bradovi zakázala tráviť čas v spoločnosti ich detí.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie