Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Veľká zmena v živote Dominiky Gottovej! Už po tretíkrát!
Zdielať na

Veľká zmena v živote Dominiky Gottovej! Už po tretíkrát!

Archívna reportáž

Krátko po smrti svojho otca, slávneho Karla Gotta, sa rozhodla Dominika splniť sľub, ktorý mu dala - urobiť si poriadok vo svojom živote. Opustila manžela, ktorý jej komplikoval život svojím nevypočítateľným správaním, našla si prácu a bývanie jej poskytla kamarátka. No idylka netrvala dlho.

Nepríjemné chvíle zažila 47-ročná Dominika Gottová krátko potom, čo sa vrátila do rodného Česka. Prišiel jej fínsky manžel Timo Tolkki, ktorý sa údajne snažil o záchranu manželstva, no skôr len narobil svojej manželke problémy a hanbu. Potom nasledoval spor s kamarátkou.

Spor so Šárkou Rezkovou skončil naozaj nechutne, keď na seba už bývalé kamarátky vyťahovali skutočne prízemné veci, vrátane obvinení zo zvádzania Šárkinho neplnoletého syna. Dominika bola odhodlaná podať aj trestné oznámenie, no napokon sa k tomu nedostala.

Smrť otca Dominikou skutočne otriasla:

​Medzitým premeškala aj ponuku, ktorú jej vybavila vdova po jej otcovi, Ivana Gottová. Za veľmi výhodných podmienok mohla mať k dispozícii byt na prenájom. To nevyšlo, ale Dominika si napokon našla sama garsónku. No prešlo len pár mesiacov a už si po tretíkrát hľadá nové bývanie, píše portál Blesk.cz.

​Hlavným problémom je podľa Dominiky strata súkromia. Po piatich mesiacoch je jej adresa už "verejne" známa a už jej to začalo prekážať. "Už je toho na mňa príliš! Nemám pokoj v práci, kam sa na mňa chodia ľudia pozerať ako do ZOO, a nemám pokoj ani tam, kde bývam, pretože som stále pod drobnohľadom," posťažovala si Gottová. Hľadá opäť niečo skromné, no je jej jasné, kde vidí svoju budúcnosť. "Z Česka odchádzať nechcem," povedala jednoznačne Dominika, ktorú živí práca v lahôdkach na poste predavačky.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie