Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Obrovská strata pre milujúceho otca! Larry King prišiel o dve deti v priebehu 3 týždňov
Zdielať na

Obrovská strata pre milujúceho otca! Larry King prišiel o dve deti v priebehu 3 týždňov

Archívna reportáž

Azda nie je väčšej tragédie v živote človeka, ako to, keď musí pochovať vlastné deti, nech už majú hocikoľko rokov. Obľúbený moderátor, ktorý sa živil tým, že ľudí zabával, prežíva vo veku 86 rokov skutočne ťažké obdobie. Larryho Kinga behom jedného mesiaca navždy opustili dve z jeho piatich detí.

Dcéra a syn hviezdneho moderátora, ktorý vo svojej legendárnej šou spovedal tie najzvučnejšie mená svetového šoubiznisu a politiky, zomreli iba v trojtýždňovom rozostupe. Na oficiálnom profile sociálnych sietí potvrdil smutné správy sám zdrvený otec Larry King.

​Nešťastný Larry King sa prvýkrát od smrti svojich detí vyjadril k ťažkým chvíľam ktoré prežíva. Jeho 51-ročná dcéra Chaia, podľahla pred pár dňami, 19. augusta 2020, zákernej rakovine pľúc. Stalo sa to iba krátko potom, ako jej bolo ochorenie diagnostikované. Syn Andy zomrel 28. júla na srdcový infarkt vo veku 65 rokov.

V roku 2017 navštívil Larry King aj Slovensko, hostil ho vtedy moderátor a herec Jan Kraus:

"S obrovským žiaľom a zlomeným srdcom otca musím potvrdiť nedávnu stratu mojich dvoch detí, Andyho Kinga a Chaie King. Obaja boli dobré a srdečné duše a budú nám veľmi chýbať," píše sa v smutnom oznámení pod fotografiami jeho detí na oficiálnom instagramovom profile Larryho Kinga. "Ich strata je pre mňa nepochopiteľná. Žiaden rodič by nemal pochovať svoje deti. Moja rodina a ja Vám ďakujeme za vyjadrenie sústrasti a za vaše kondolencie. V tejto chvíli však potrebujeme súkromie a čas na trúchlenie. Ďakujem Vám za pochopenie," znejú posledné slová statusu, ktorý sa istotne nepísal ľahko.

Larry King potvrdil smutné správy prostredníctvom svojho profilu na sociálnych sieťach:

Televíznu osobnosť a moderátora Larryho Kinga preslávila azda najviac jeho vlastná televízna šou s názvom The Larry King Show, ktorá bola vysielaná na televíznych obrazovkách stanice CNN od roku 1985 až do roku 2010. Vo svojom živote bol ženatý až šesťkrát, z toho dvakrát vstúpil do manželstva s jednou ženou, zajačikom z Playboya Alene Akins.

Práve z manželstva s Alene vzišla dcéra Chaia, ktorá sa venovala písaniu kníh pre deti. Andy nebol Larryho biologickým synom, no hneď po vstupe do manželstva s Alene si ho Larry oficiálne osvojil. Okrem nich má moderátor ešte troch synov, Cannona Edwarda Kinga (20), Chancea Armstronga Kinga (21), Larryho Kinga Jr. (58). Sám populárny moderátor unikol smrti len tesne po tom, ako prekonal v roku 2019 vážnu porážku, po ktorej ostal niekoľko týždňov v kóme.

Súvisiace články

Najčítanejšie