Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vážna kríza len pár mesiacov po narodení dcérky?! Reakcia Vémolovej partnerky je veľavravná!
Zdielať na

Vážna kríza len pár mesiacov po narodení dcérky?! Reakcia Vémolovej partnerky je veľavravná!

Archívne video

Pred pár týždňami spôsobila Lela Ceterová, slovenská modelka, partnerka českého zápasníka MMA Karlosa Vémolu a mama ich spoločnej dcérky, poriadny rozruch. Karlosovi totiž priamo na jeho profil na sociálnej sieti, pod fotku s mladými dievčatami, napísala dosť ostrý komentár. Tým ale kríza vo vzťahu, zdá sa, neskončila.

Výčitku o nevere šplechla Lela Karlosovi pekne natvrdo, no už o chvíľu si to rozmyslela a komentár zmazala. Pochopiteľne, všimli si to už stovky fanúšikov, porobili sa print screeny a rozhorela sa debata o vážnej kríze vo vzťahu rodičov len osemmesačného dievčatka.

Pravdou je, že prestali pribúdať spoločné fotky, ktorými dovtedy na Instagrame nešetrili. K vzťahu sa však ani jeden z páru nevyjadroval. Až doteraz.

Vémolu poslal k zemi náš Attila Végh v mega sledovanom zápase:

​Lela poskytla rozhovor portálu Extra.cz, z ktorého je viac ako citeľné, že o idylke medzi 30-ročnou modelkou a 35-ročným zápasníkom nemôže byť reči. Na priame tri otázky totiž odpovedala úplne mimo témy. Až po štvrtej otázke na vzťah s Karlosom veľmi neisto volila slová. "Ale tak… Nikdy nie som… Keby niečo, tak by sme sa asi obaja nejakým  spôsobom k niečomu vyjadrili," povedala Lela.

​Niekedy netreba odpovedať jasne, aby bolo jasné, že niečo nie je v poriadku. A Lela to v podstate potvrdila. Niet totiž pochýb, že ak by bolo vo vzťahu so zápasníkom, pred ktorým ju mnohí varovali aj v komentároch, všetko v poriadku, rada by to povedala nahlas. Takto len potvrdzuje to, čo si mnohí myslia, že ide o hlbokú partnerskú krízu.

Súvisiace články

Najčítanejšie