Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ako nosiť mikinu a vyzerať štýlovo? Aj TO treba vedieť!
Zdielať na

Ako nosiť mikinu a vyzerať štýlovo? Aj TO treba vedieť!

Zdroj: answear birkenstock

Mikina je kúsok, ktorý podčiarkne váš outfit. Je vhodná najmä na neformálne príležitosti. Už dávno neplatí, že mikina je iba súčasťou športových outfitov. Ak ju totiž dobre skombinujete so zvyškom oblečenia, môžete v nej pokojne aj na večierok. Ako by ste teda mali nosiť mikinu, aby ste pri tom vyzerali štýlovo?

Mnoho podôb mikín

Druhov mikín nájdete hneď niekoľko. Tie na zips či tie, ktoré si prevlečiete cez hlavu, s potlačou alebo bez, krátke alebo dlhé mikiny, bez kapucne a s kapucňou. Skutočne si už stačí iba vybrať tú pravú.

Ako nosiť dámsku mikinu?

Odvážne kombinácie
Dámske mikiny vám ponechajú skutočne veľa slobody. Môžete ju nosiť do práce a skombinovať ju napríklad s dlhšou košeľou či tričkom. Odvážne ženy môžu mikinu kombinovať nielen so športovým outfitom, no tiež so vzorovanou sukňou či vysokými podpätkami.
Štýlové kombinácie
Mikinu poľahky doladíte k džínsovej sukni alebo k džínsam. V štýlovom outfite tak budete pôsobiť uvoľnene a ležérne. Doplniť ho môžete teniskami alebo botaskami a ľadvinkou.
Mikina namiesto šiat
Ak siahnete po dlhej mikine, môžete ju nosiť ako šaty. Vyberte si mini, midi verziu alebo mikinové šaty, ktoré dnes už nie sú žiadnou výnimkou.

answear birkenstock

​Ako nosiť pánsku mikinu?

Pre športové typy
Pánsku mikinu môžete nosiť napríklad k športovému outfitu. Od podobnej mikiny sa očakáva, že bude pohodlná, kvalitná, prípadne vhodná na cvičenie.
Stavte na ležérnosť
Na neformálne príležitosti sa môžete obliecť ležérne a mikinu zladiť s obľúbenou koženou bundou. Namiesto džínsov si oblečete čierne alebo tmavomodré nohavice, ktoré pôsobia elegantnejším dojmom, a dojem zavŕšte koženými topánkami.
Pre elegánov
Vraj k sebe mikina a sako nepatria? To už dávno nie je pravda. Práve naopak. Ak chcete pôsobiť sebavedomo, je práve táto kombinácia víťazkou. Nezabudnite ani chino nohavice a jednoduché tenisky bielej farby, ktoré ležérnu eleganciu vášho outfitu podčiarknu.

Hľadáte mikinu, ktorá vám pristane? E-shop Answear ponúka kúsky od rôznych značiek, medzi ktorými si nájdete dokonalú mikinu aj vy. Mikiny rozličných strihov, farieb, materiálov a štýlov. Vyberiete si?

Súvisiace články

Najčítanejšie