Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Stačilo málo! TIETO štyri slová vraj zničili vzťah bratov Williama a Harryho!
Zdielať na

Stačilo málo! TIETO štyri slová vraj zničili vzťah bratov Williama a Harryho!

Archívna reportáž

Kedysi silné spojenectvo dvoch kráľovských bratov je dnes poznačené mnohými nezhodami. Istotne sa pod ne podpísalo aj mimoriadne hektické obdobie, ktoré britská monarchia za posledné roky prežila. Ich mama, zosnulá princezná Diana by sa však len s trpkosťou pozerala na to, ako dokázali tieto okolnosti zmeniť vzťah medzi jej synmi, Harrym a Williamom.

Bratia sa dnes pozerajú doslova na iné svetové strany, a kým sa starší princ William stará o reputáciu kráľovskej rodiny a plní si spolu s manželkou Kate kráľovské povinnosti, Harry za veľkou mlákou nasleduje svoju manželku Meghan a spolu s malým synom a svokrou sa sťahuje z jedného obydlia do druhého. Mnohí vidia Harryho osud ako nehodný britského princa a sú nešťastní z odchodu svojho kráľovského obľúbenca z Veľkej Británie. Úryvky z knihy Cesta za slobodou, ktoré priniesol denník Express.uk, však vybičovali emócie ešte viac.

Fanúšikovia britskej kráľovskej rodiny čoraz častejšie za jeho rozhodnutiami vidia pevnú ruku ctižiadostivej manželky Meghan Markle. Ich podozrenia teraz potvrdzuje aj škandalózna kniha Cesta za slobodou od dvojice novinárov Omid - Durrandová. V knihe totiž uviedli, že Harryho zaslepenosť americkou herečkou bola tŕňom v oku jeho staršieho brata Williama. Meghan si podľa autorov omotala Harryho okolo prstu na ich prvej dovolenke v africkej Botswane.

Meghan si Harryho získala svojou bezprostrednosťou. Neváhala skúsiť ťažkú drinu farmára v Austrálii napriek tomu, že bola v štvrtom mesiaci tehotenstva:

"Keď kempovali v Botswane, čistila si tvár iba vlhčenými obrúskami, a keď potrebovala ísť na malú potrebu, pokojne si odbehla medzi stromy," opisujú autori Meghaninu prirodzenosť, ktorou si mladého princa okamžite získala. Nuž, tá jej asi po prekročení prahu Buckinghamského paláca dlho nevydržala, keď mala podľa autora knihy Toma Quinna komandovať služobníctvo už pár dní po svadbe.

​Meghan sa podľa riadkov v knihe Cesta za slobodou definitívne rozhodla, že je Harry ten pravý počas ich spoločnej návštevy jej kamarátky Jessicy v Kanade. S jej malými deťmi sa Harry hral a jašil tak bezprostredne, že herečka, ktorej v tom čase už bili biologické hodiny na poplach, neváhala a zatúžila po vlastnej rodine s usmievavým princom. Vtedy však prišla poznámka od jeho staršieho brata, ktorý mu podľa autorov knihy so slovami "nemusíš sa nikam náhliť," chcel dať najavo, nech si ešte záväzok s Meghan rozmyslí. Tým mu ale poriadne zdvihol tlak. Harry sa údajne následne rozhodol konečne vystúpiť z jeho tieňa a rodine dokázať, že aj on dokáže byť zodpovedným a milujúcim otcom rodiny a nemusí počúvať nikoho príkazy. Maximálne od svojej ženy.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie