Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Manipulácia v mene lepšieho dojmu? Údaje o Meghan sa náhle zmenili!
Zdielať na

Manipulácia v mene lepšieho dojmu? Údaje o Meghan sa náhle zmenili!

Archívna reportáž

Meghan a Harry odišli z Veľkej Británie s víziou nájsť pokoj a súkromie pre seba a svojho malého syna Archieho. Odkedy však pár žije za veľkou mlákou, konkrétne v slnečnom meste Los Angeles, kde sa herečka narodila, v ich životoch sa všetci rýpu stále viac.

Ako prináša portál denníka The Daily Telegraph, na Meghaninej minulosti niečo nesedí. Posvietili si konkrétne na staršie údaje vo Wikipédii, na ktorej sa popis jej povolania s tým dnešným príliš nezhoduje. Kým v minulosti pod jej fotografiou svietilo povolanie herečka a modelka, dnes je všetko inak. Kariéra Meghan sa behom krátkej chvíle pretransformovala na odbor, ktorý má v najvyšších kruhoch o niečo väčší "cveng".

Podľa spomínaného denníka sa v roku 2016 z modelky a hostesky zo dňa na deň stala filantropka a bojovníčka za ľudské práva. Zmena v popise na známej internetovej encyklopédii mala nastať v čase, keď sa prevalil jej vzťah s miláčikom národa, princom Harrym. Vo svete monarchov predsa len panujú určité skostnatené predstavy o dokonalej partnerke princa, a tak sa z vyzývavej herečky z Kravaťákov razom stala cudná dáma tých najvyšších mravov a cností.

Meghan nedokázala žiť v tieni britskej kráľovskej rodiny, spolu s princom Harrym sa rozhodli opustiť jeho rodinu, Veľkú Britániu, aj kráľovské povinnosti:

​Zaujímavé však je, že zmenu v profile mal uskutočniť neznámy užívateľ s IP adresou agentúry so sídlom v jej rodnom Los Angeles. Avšak Meghan Markle s touto agentúrou nemá podľa oficiálnych zdrojov žiadne spojenie, a tak vzniká priestor na špekulácie ohľadom pôvodcu tejto požiadavky na zmenu. Zadávateľ tejto úpravy na Meghaninom profile na Wikipédii navyše zariadil, aby z neho zmizla ďalšia informácia o budúcej partnerke britského princa.

​Meghan Markle totiž bola v minulosti aj hosteskou a v rámci tohto povolania sa ocitla ako jedno z dievčat s kufríkom v americkej súťaži Deal or No Deal. Spoločne s ostatnými dievčinami držala výherné či nevýherné kufríky, ktoré mohli súťažiacim priniesť veľké bohatstvo. Zdá sa však, že táto profesia je pre ňu a kráľovskú rodinu neprijateľná, a tak musela z povrchu zemského jednoducho zmiznúť. Či sa to ale dialo priamo na jej príkaz sa verejnosť zrejme nikdy nedozvie.

Súvisiace články

Najčítanejšie