Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
To čo je za TELO! Haberova žena má 50, tri veľké deti, no brucho a prsia ako dvadsiatka!
Zdielať na

To čo je za TELO! Haberova žena má 50, tri veľké deti, no brucho a prsia ako dvadsiatka!

Archívna reportáž

Pavol Habera si môže skutočne gratulovať. Doma má nielen krásnu a úspešnú modelku, ale aj skvelú matku troch detí a milujúcu manželku, s ktorou tvorí stabilný pár už bezmála dvadsať rokov. Aj tak však mnohým nejde do hlavy, ako môže aj pred blížiacou sa 50-tkou vyzerať modelka Daniela Peštová tak sviežo a mlado.

Onedlho Daniela oslávi svoje okrúhle narodeniny, no táto informácii ako nesedí k fotkám, ktoré pridáva na sociálnu sieť. Dalo by sa dokonca povedať, že modelka vyzerá z roka na rok lepšie a mladistvejšie, no stopy po plastických vylepšeniach vôbec nebadať.

Modelka Daniela Peštová (49) svojim fanúšikom dopraje a na sociálne siete často pridáva fotky nielen z charitatívnych projektov, ktorých sa aktívne zúčastňuje, ale aj zo svojho súkromia. Na posledných záberoch ukázala svoju vypracovanú postavu a zamatovú pokožku v plavkách, a zjavne by jej mohla závidieť aj nejedna dvadsaťročná dievčina.

Daniela prezradila recept na dokonalú krásu:

"Tam vonku je to džungľa," znie tajomný text pod príspevkom na Danielinom instagramovom profile. Na fotke leží modelka na gauči na neznámom mieste, palmy v pozadí však naznačujú, že ide o niektoré z letovísk. Možno Miami, kde majú s Paľom Haberom dom.

Daniela vyzerá aj pred blížiacou sa 50-tkou stále lepšie:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

It’s a jungle out there ???

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Pestova (@daniela_pestova),

Trojnásobná mama však nemá dokonalé krivky len tak zadarmo, o svoje telo sa stará, dopraje mu pravidelný pohyb a dopĺňa to zdravou stravou a životosprávou. So svojím manželom, hudobníkom Paľom Haberom, má dve deti, 18-ročnú Ellu a 11-ročného Henryho. Pred pár dňami tiež oslávil už 24. narodeniny aj jej syn Yannick z prvého manželstva talianskym podnikateľom Tommasom Butim.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie