Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Detaily o prvom manželstve Meghan sú vonku! Pre TOTO sa rozviedla!
Zdielať na

Detaily o prvom manželstve Meghan sú vonku! Pre TOTO sa rozviedla!

Archívna reportáž

Nenadarmo sa hovorí, že si treba dávať pozor na to, čo si človek zaželá. O Meghan Markle je známe, že bola odjakživa veľmi ctižiadostivá a túžila po sláve a uznaní. Avšak dravosť, akou oplýva, sa jej, zdá sa, vymkla trochu spod kontroly. Média a verejnosť totiž obrátili svoje zbrane proti nej, a s tým sa už od vstupu aj výstupu z kráľovskej rodiny pasuje len s veľkými ťažkosťami. Na nálade jej nepridáva ani nová kniha od od dvojice žurnalistov Scobie Omid a Carolyn Durand s názvom Cesta za slobodou.

Kontroverzná kniha o Meghan a princovi Harrym je už na pultoch kníhkupectiev a informácie, ktoré sú v v nej vychádzajú von už v plnom rozsahu. Britský denník Daily Mail však naďalej zverejňuje jej úryvky, z ktorých je jasné, že autori nenechali nič na náhodu. V ich diele skúmali život a skutky nielen princa Harryho, no najmä jeho manželky Meghan naozaj detailne.

V knihe rozoberajú aj Meghanino predošlé manželstvo, podľa autorov to nebola žiadna prechádzka ružovou záhradou. Jej prvý manžel, 43-ročný Trevor Engelson, totiž nerátal asi s tým, že sa Meghan presadí vo filmovom biznise natoľko výrazne, že jej ponúknu jednu z hlavných úloh v seriáli Kravaťáci. Už len skutočnosť, že producent neveril talentu svojej polovičky poukazuje na to, že ich vzťah bol odsúdený na krach. Podľa autorov knihy doslova žiarlil na jej úspech a túžil po tom, aby bola od neho Meghan naďalej úplne závislá.

Pozrite si Meghaninu bozkávaciu scénu s kolegom zo seriálu Kravaťáci:

Pár sa dal dokopy okolo roku 2005, keď bol ešte Trevor začínajúci, no mimoriadne úspešný producent so skvelými vyhliadkami do budúcnosti. V roku 2009 sa dokonca umiestnil v rebríčku mladých producentov magazínu The Hollywood Reporter ako ich Top 35, teda producenti do 35 rokov. No Meghan sa jeho podpory a pomoci preraziť v Hollywoode nedočkala. "Bol zvyknutý byť ten, čo živí rodinu, ten, ktorý potreboval Meghan na uvedenie do filmového biznisu," tvrdia ďalej autori knihy. Avšak Meghan sa podarilo presadiť aj bez jeho pomoci, keď získala úlohu prešibanej Rachel Zane v seriáli z pozadia právnickej firmy, s názvom Suits, v našich končinách známy ako Kravaťáci.

Meghan so svojimi kolegami zo seriálu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

The dream team is back. ? @halfadams #Suits

Príspevok, ktorý zdieľa Suits (@suitspeacock),

Avšak spomínaný seriál priniesol nielen úspech a slávu, ale aj istú moc Meghan nad ich vzťahom. A tak sa po siedmych rokoch chodenia a 23 mesiacov manželstva tento pár škaredo rozišiel. "Ešte keď spolu randili sa Meghan nahlas pred kamarátkami zamýšľala, prečo ju Trevor v jej kariére podporoval iba málokedy. Cítila, že je na ňom závislá. Taký bol ich vzťah, Trevor bol ten dominantný charakter," píšu autori v dlho očakávanej knihe. Možno aj preto v druhom manželstve vystupuje Meghan mimoriadne sebavedomo a podľa mnohých je to ona, kto vo vzťahu s Harrym udáva tón.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie