Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Koronavírus opäť úradoval! Slávnemu spevákovi sa podarilo utajiť, že bude čoskoro otcom!
Zdielať na

Koronavírus opäť úradoval! Slávnemu spevákovi sa podarilo utajiť, že bude čoskoro otcom!

Archívna reportáž

Zdá sa, že skutočne platí, že všetko zlé je na niečo dobré. Platí to aj v prípade udalostí, ktoré momentálne hýbu svetom, či lepšie povedané - zastavili svet. Koronavírus a s ním súvisiace opatrenia vrátane karantény boli voda na mlyn mnohým celebritným párom v očakávaní. Iba vďaka izolácii medzi múrmi ich honosných sídiel si totiž mohli užiť súkromie a skrývať sladké tajomstvá až do vysokého štádia tehotenstva.

Sympatický britský spevák Ed Sheeran je podľa informácii denníka The Sun spoločne so svojou manželkou Cherry v radostnom očakávaní bábätka. Autor a spevák hitov Thinking out loud či I don´t care, si dal ešte v decembri roku 2019 prestávku od muziky a venoval sa výlučne svojej vyvolenej, a zdá sa, že toto rozhodnutie prinieslo svoje ovocie.

Pre spomínaný denník to mal potvrdiť zdroj z okolia zamilovaného páru. Tí radostnú správu zdieľali so svojimi najbližšími, no ako to už u slávnych ľudí chodí, vždy sa nájde dobrák, ktorý si pustí ústa na špacírku. Ed a Cherry využili karanténu a väčšinu času trávili doma v Suffolku, kde im ku šťastiu nič nechýbalo.

"Ed a Cherry sú veľmi šťastní, no napriek veľkému vzrušeniu sa snažia ostať nenápadní," potvrdil zdroj. "Karanténa bola pre nich ideálna výhovorka, aby nemuseli vychádzať von, ale ich radosť je každým dňom väčšia a tak sa so svojou radosťou už podelili s rodinou a blízkymi priateľmi. Práve chystajú posledné prípravy v ich dome, keďže bábätko by malo prísť na svet koncom tohto leta," prezradil detaily dobre informovaný zdroj. Pohlavie bábätka však zatiaľ ostáva tajomstvom.

Posledný Edov príspevok na Instagrame je z decembra 2019, keď oznámil kariérnu prestávku. Azda bude prvým príspevkom po dlhom čase radostné oznámenie o narodení jeho prvého potomka:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Brb x

Príspevok, ktorý zdieľa Ed Sheeran (@teddysphotos),

Ed Sheeran sa so svojou láskou Cherry zoznámil už na strednej škole, kde navštevovali rovnaký ročník a stali sa z nich dobrí priatelia. No skutočné randenie započali až v roku 2015 a o tri roky neskôr, v januári 2018, oznámil spevák zásnuby. Ešte v ten istý rok sa tajne zosobášili a onedlho prišiel Ed k vážnemu rozhodnutiu dať si od hudby a kolotoča koncertov prestávku. Spevákovi slúži ku cti, že napriek pozlátku, ktoré v šoubiznise odjakživa je, ostáva verný životným prioritám, ktoré nemá problém uprednostniť pred zárobkom.

Súvisiace články

Najčítanejšie