Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO: Will Smith prišiel o zuby! TAKTO ho o ne pripravil známy spevák!
Zdielať na

VIDEO: Will Smith prišiel o zuby! TAKTO ho o ne pripravil známy spevák!

Archívna reportáž

Americký herec Will Smith je známy svojou veselou povahou a tým, že nemá problém si vystreliť zo seba aj z iných ľudí. No tentokrát to bolo celkom na hrane, keďže hercovi ostala namiesto zubov jedna veľká diera.

Obľúbený hollywoodsky herec Will Smith šokoval svojich fanúšikov na sociálnej sieti videom, na ktorom mu v priamom prenose spevák Jason Derulo vybil chrup golfovou palicou. Kto by však čakal slzy a hnev, je na omyle. Will ukázal po incidente fanúšikom široký deravý úsmev po boku kamaráta Jasona.

​Vo videu, ktoré herec pridal na Instagram, navrhol svojmu kamarátovi, spevákovi Jasonovi Derulovi, že ho naučí zopár golfových grifov. Vo videu ho naviguje k správnemu postoju a pred virtuálnym golfovoým ihriskom ho chce naučiť správne odpáliť loptičku. Keď už je Jason v pozícii, herec kričí, aby ešte neodpálil loptičku. Žiaľ, varovanie prišlo neskoro a Willova tvár sa ocitla v ceste ťažkej golfovej palici v plnom náprahu.

Takto jednoducho sa dá pri hre prísť o zuby. Našťastie to bol iba vydarený žart z dielne Willa Smitha a speváka Jasona Derula:

Will sa následne zloží držiac si ústa a prichádza ku kamere, kým vystrašený Jason pozerá čo sa bude diať, no vzápätí mu dochádza, že herec bude lačný po odplate. "Teraz som rade ja. Iba jeden švih, prosím ťa. Dlžíš mi jeden úder," kričí štrbavý Will na vytrácajúceho sa speváka. "Jasné, vrátim sa. Môžeme sa o tom porozprávať," odpovedá mu Jason a vracia sa ku kolegovi, ktorý už drží v ruke svoju golfovú palicu a chystá sa neho zaútočiť. Vtom sa video skončí a časť sledujúcich sa o svojich idolov obáva, no mnohí už tušia, že je zo len ďalší z vydarených Willových "prankov".

Dvojica sa vydareným "prankom" pochválila aj na sociálnej sieti Instagram:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I gotta stop inviting @jasonderulo over (see my last post)

Príspevok, ktorý zdieľa Will Smith (@willsmith),

Pre Willa Smitha je táto forma zábavy azda istým únikom od manželských problémov, ktoré tento rok rozpútal istý mladý raper menom August Alsina. Ten médiám tvrdil, že bol dlhé roky milencom Willovej manželky Jady a ich vzťahu mal dať požehnanie samotný Will.

Súvisiace články

Najčítanejšie