Jasno
18°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Kate a William s rodinou dovolenkovali v TOMTO luxuse! Zaplatiť ale nemuseli!
Zdielať na

Kate a William s rodinou dovolenkovali v TOMTO luxuse! Zaplatiť ale nemuseli!

Archívna reportáž

Letná sezóna je v plnom prúde a po oddychu pri mori zatúžila aj britská kráľovská rodina. Princ William so svojou rodinou vyrazili na luxusnú dovolenku a pritom nemuseli letieť ani mimo svojej domoviny. Aj obvykle sychravé Anglicko má krásne zákutia, kde môžu tráviť dovolenku pri mori v krásnom prostredí. Jedným z takých miest sú aj ostrovy Scilly na juhu Británie.

Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge sa na nevydarené leto nemôžu sťažovať. Spoločne so svojimi ratolesťami strávili týždňovú dovolenku v ich obľúbenej destinácii a navyše si za pobyt v luxusnom domčeku na pobreží nemuseli ani zaplatiť, píše portál Daily Mail.

Horúci kandidát na britský trón a jeho rodinka si na Cornwallskom súostroví ležiacom v Atlantickom oceáne  užívali dovolenku v honosnej kamennej vilke so šiestimi spálňami. Cena za pobyt v takejto dovolenkovej vile stojí bežného človeka až päť tisíc libier, no štedrý starý otec Charles ako majiteľ nehnuteľnosti, svojim vnúčatám a ich rodičom pobyt, samozrejme, neúčtoval.

Princ William s rodinou si dáva na súkromie pozor, možno aj preto je malý ostrovček jeho obľúbená dovolenková destinácia:

​Veď sám princ William na ostrove strávil mnohé dovolenky počas svojho detstva a dospievania, preto by chcel čarovné spomienky zabezpečiť aj pre svoje vlastné deti. Spoločne so svojou nebohou mamou, princeznou Dianou a bratom Harrym trávil v domčeku Dolphin House na Scilly takmer každé leto. O svoje súkromie sa tam báť nemusia, na maličkom ostrove totiž žije iba 175 obyvateľov, a cesta naň je možná iba po mori alebo letecky.

Kráľovský život nie je žiadna dovolenka, pár si plní svoje povinnosti a vyráža pravidelne medzi ľudí naprieč britským kráľovstvom. Svoje nasadenie pravidelne dokumentujú aj na sociálnych sieťach:

Domček sa nachádza iba kúsok od pláže a jeho vybavenie je na rodinné chvíle dokonale stavané. V salóniku s výhľadom na more sa nachádza krb a jedáleň je obkolesená "jaskynnými" stenami. Na pozemku sa nachádza aj veľká záhrada, kde sa môžu ich tri deti bezpečne vyšantiť v lone rozprávkovej prírody. Fotky jedinečnej vilky si môžete pozrieť v galérii TU.

Čo slúži ku cti Williamovi je skutočnosť, že let na tento ostrov trvá iba zopár minút, a tak uhlíková stopa, ktorú presunom zanechajú, je oproti letom z Británie do Kanady a USA, ktoré si doprial jeho brat Harry s Meghan, iba zanedbateľná.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie