Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Rozlúčka s Hanou Krampolovou bola pre úzky kruh najbližších! TOTO sa tam udialo!
Zdielať na

Rozlúčka s Hanou Krampolovou bola pre úzky kruh najbližších! TOTO sa tam udialo!

Archívna reportáž

Pred týždňom, v pondelok večer, sa stalo, čo nikto nečakal. Napriek jej dlhodobým zdravotným problémom nemal Jiří Krampol ani poňatia, že jeho o 23 rokov mladšia manželka mu zomrie v náručí. Diagnóza navyše nebola "len" prasknutý vred, ako si tým bol istý Krampol, ale celkové zlyhanie vnútorných orgánov.

Ešte pred pár dňami vyhlasoval Krampol, že žiadny obrad nebude. Krátko na to už ale začali prenikať na verejnosť informácie, že niečo zosnulej manželke predsa len chystá. No zúčastniť sa smeli skutočne len najbližší, nechceli z toho robiť verejnú rozlúčku.

Napokon sa ale ukázalo, že obrad nebol vôbec taký rýchly a skromný, ako azda herec pôvodne zamýšľal. Zúčastnilo sa ho aj viacero známych osobností, píše portál Blesk.cz.

Jiří Krampol hovoril o trápení svojej manželky otvorene:

​Presne týždeň po náhlom odchode 59-ročnej Hany Krampolovej sa s ňou jej blízki a priatelia naposledy rozlúčili. Medzi prítomnými bola napríklad Dagmar Patrasová, Luděk Sobota s manželkou, či český expremiér Jiří Paroubek. Rozlúčka sa konala v reštaurácii a trvala takmer štyri hodiny.

​Nešlo ale o žiadne patetické náreky a žalospevy. Jiří Krampol si želal rozlúčiť sa s Hankou oslavou jej života. Slovo dostal otec Damián, ktorý hovoril o duchovnej stránke života zosnulej. Filozoficky sa na jej život pozrel argentínsky novinár a spisovateľ Juan Braun a na poslednej ceste odprevadila Hanu spevom Natália Grossová. Nádherná kytica, sviečka a veľký portrét zosnulej mali pred očami trúchliaci po celú dobu. Hoci Krampol nechcel plakať, bolo jasné, že smútok ho v istých momentoch veľmi zmáhal, ako aj ostatných prítomných. Ako Jiří vravel, nič vo svojom živote nemení a pokračuje v práci, to je pre neho najlepší liek na zlomené srdce.

Fotky z obradu si môžete pozrieť TU.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie