Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Starnúca akčná hviezda sa bude ženiť! Vezme si o 38 rokov mladšiu krásku
Zdielať na

Starnúca akčná hviezda sa bude ženiť! Vezme si o 38 rokov mladšiu krásku

Zdroj: Instagram/DL

Roky cvičenia, prísnej životosprávy a pohodlného života sú dnes ako voda na mlyn starnúcemu hercovi z akčných trhákov 80. a 90. rokov, Dolphovi Lundgrenovi. Blond hriva severského siláka je síce už poznačená šedinami, napriek tomu má iste svojej mladučkej snúbenici čo ponúknuť.

Legendárny švédsky svalovec Dolph Lundgren sa po šesťdesiatke a dvoch nevydarených manželstvách rozhodol opäť vstúpiť do chomúta. Svoju partnerku, osobnú trénerku Emmu Krokdal z Nórska požiadal o ruku v júni 2020 iba po necelom roku randenia. Radostnú správu oznámili na sociálnej sieti, no okrem blahoželaní sa našli aj mnohí pochybovači o Emminej úprimnej láske k 62-ročnému silákovi. Portál Daily Mail teraz priniesol dôkaz o tom, že ich láska je vrúcna a herec prežíva skutočné spokojné obdobie.

​Neprajníkom dokazujú svoju lásku aj pred zvedavými fotografmi, ktorí ich nachytali pri nežnôstkach na jednej z pláží slnkom zaliateho Malibu. Nevedno či tušili, že ich sníma oko zvedavej kamery, no ich prejavy lásky pôsobili celkom prirodzene a mladá Emma nedokázala so svojho akčného hrdinu spustiť zrak.

Dolph Lundgren si opäť zahral záporaka Draga v novšej verzii Rockyho po boku Silvestera Stalloneho:

Kým Emma ležala na deke v krátkych rifľových nohaviciach a croptope zemitej farby, Dolph bol odetý iba do výrazných oranžových plaviek a jeho hruď zdobila žiarivá retiazka. Švédskemu hercovi, ktorý sa preslávil aj vďaka úlohe "záporáka" Ivana Draga vo filme Rocky, treba uznať, že napriek dôchodcovskému veku je jeho fyzička v skvelej forme. Fotografie Dolphieho a jeho snúbenice si môžete pozrieť v galérii TU.

Herec a aj jeho mladá snúbenica radi svoju lásku demonštrujú nielen v súkromí, ale aj na sociálnych sieťach:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

date night ?

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Krokdal (@emmakrokdal),

Po krátkom osviežení vo vlnách Pacifiku sa Dolphi vrátil k svojej snúbenici, ktorá mu za odmenu nežne rozdávala bozky. Zaujímavosťou je, že Lundgrenova dcéra Ida je v rovnakom veku ako jeho nová snúbenica. Nuž, švédsky herec jasne dokazuje, že vek je ozaj iba číslo a bezhlavú lásku dokáže človek precítiť v každom životnom období. Mnohí sa preto pýtajú, či herec privedie s mladou ženou na svet aj svoje tretie dieťa.

Súvisiace články

Najčítanejšie