Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nájslávnejší MMA zápasník súčasnosti sa bude KONEČNE ženiť! Takto to oznámil!
Zdielať na

Nájslávnejší MMA zápasník súčasnosti sa bude KONEČNE ženiť! Takto to oznámil!

Zdroj: Instagram/CmG

Bojové športy sa tešia aktuálne obrovskej popularite. Svoje miesto medzi najlepšími boxermi si už dlhé roky držia aj Íri, kde má box medzi určitou skupinou obyvateľstva hlboké korene. Jeden z najznámejších bojovníkov, ktorý hrdo háji írske farby vo svete, je nepochybne MMA bojovník, boxer a šampión vo svojej kategórii prezývaný The Notorius.

Conor McGregor iba pred pár mesiacmi oznámil svetu, že končí s kariérou bojovníka v ringu a v týchto dňoch prišiel s ďalším dôležitým životným rozhodnutím. Po 12 rokoch spolužitia a dvoch deťoch, požiadal o ruku svoju družku Dee. Svojim fanúšikom to oznámil v príspevku na sociálnej sieti.

​Rodený Dublinčan, boxer a bojovník MMA, 32-ročný Conor McGregor, mnohých fanúšikov šokoval, keď v júni v roku 2020 oznámil koniec svojej kariéry. No dnes sa dá predpokladať, že ho jednoducho svetlá oktagonu už definitívne omrzeli, a rád by sa venoval naplno svojej rodine. Conor totiž už v minulosti oznámil koniec kariéry niekoľkokrát, no napokon sa veľkolepo do ringu vrátil.

Conor je veľký šoumen a exhibicionista, pozrite si niektoré z jeho najznámejších momentov, kedy si štýlom jemu vlastným pichol do súperov:

Radostnú správu oznámil 32-ročný bývalý bojovník prostredníctvom fotky na Instgrame, na ktorej drží pevne v náručí svoju partnerku a mamu dvoch jeho detí, trojročného Conora Jacka Juniora a dievčatka menom Croia (1). Svoju drahú polovičku si poistil nádherným a poriadne veľkým a  drahým kameňom na snubnom prsteni."Aké úžasné narodeniny, moja budúca manželka," píše sa v stručnom popise fotky, z ktorého sa dá rozumieť, že bitkár požiadal 32-ročnú Dee o ruku rovno v deň jej narodenín.

Connor oznámil zásnuby prostredníctvom príspevku na Instagrame:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

What a birthday, my future wife !

Príspevok, ktorý zdieľa Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

Conor McGregor trávil posledný mesiac na luxusnej dovolenke vo Francúzsku, kde ho niekoľkokrát prichytili paparazzovia v prítomnosti jeho milej rodinky. A tak je možné, že romantické prostredie francúzskeho pobrežia zhodnotil ako vhodné miesto na vážny životný krok, keďže pozadie na fotografii ani náhodou nepripomína prostredie ostrovnej krajiny na severe Európy. Budúcnosť ukáže, či rodinný život uspokojí nespútaný živel túžiaci po pozornosti, akým Conor nepochybne je, alebo o nejaký čas opäť oznámi svoj triumfálny návrat do oktagonu.

Súvisiace články

Najčítanejšie