Jasno
21°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Koronavírus udrel v najvyšších hollywoodskych kruhoch! COVID-19 má slávny herec!
Zdielať na

Koronavírus udrel v najvyšších hollywoodskych kruhoch! COVID-19 má slávny herec!

Archívna reportáž

Zdá sa, že koronavírus tak skoro neplánuje zatiahnuť ručnú brzdu a nechať ľudí po celom svete si konečne vydýchnuť. Nákaza sa šíri naďalej a nevyhýba sa ani celebritám. Medzi nakazenými je ďalší slávny hollywoodsky herec. S diagnózou sa zveril Antonio Banderas svojim fanúšikom priamo na profile sociálnej siete.

Predstaviteľ legendárneho Zorra, šarmantný herec s typickým uhrančivým pohľadom sa momentálne pasuje s nepríjemným ochorením, ktoré straší ľudí po celom svete. V príspevku na sociálnej sieti 60-ročný herec Antonio Banderas detailne popísal priebeh choroby a tiež prognózu jeho uzdravenia.

Herec, ktorému v žilách koluje horúca španielska krv, sa nakazil koronavírusom práve v čase, keď plánoval osláviť svoje okrúhle 60. narodeniny. Namiesto toho je v povinnej karanténe a tak môže na osviežujúcu sangriu a oslavu v prítomnosti svojich najbližších na nejaký čas zabudnúť.

Koronavírusom sa nakazil aj herec Tom Hanks so svojou manželkou:

"Všetkým vás zdravím. Chcel by som vám iba oznámiť, že dnes, 10. augusta som nútený osláviť 60. narodeniny v karanténe, keďže som bol pozitívne testovaný na ochorenie COVID-19 spôsobené koronavírusom," píše v rodnej španielčine pod starou fotkou, pravdepodobne samého seba, keď bol ešte iba malé dieťa. "Chcel by som však dodať, že sa cítim relatívne dobre a som presvedčený, že sa po lekármi zvolenej liečbe a prekonaní infekčného procesu zotavím," ubezpečuje Antonio ďalej v statuse.

Herec sa svojim fanúšikom na Instagrame prihovoril v rodnej španielčine:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Un saludo a todos. Quiero hacer público que hoy, 10 de Agosto, me veo obligado a celebrar mi 60 cumpleaños siguiendo cuarentena al haber dado positivo de la enfermedad COVID-19, causada por el coronavirus. Me gustaría añadir que me encuentro relativamente bien, solo un poco más cansado de lo habitual y confiado en recuperarme lo antes posible siguiendo las indicaciones médicas que espero me permitan superar el proceso infeccioso que sufro y que a tantas personas está afectando alrededor del planeta. Aprovecharé este aislamiento para leer, escribir, descansar y seguir haciendo planes para comenzar a darle significado a mis recién estrenados 60 años a los cuales llego cargado de ganas y de ilusión. Un fuerte abrazo a todos. Antonio Banderas.

Príspevok, ktorý zdieľa Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial),

Oslávenec bez oslavy sa taktiež zdôveril, že túto situáciu aspoň využije na čítanie, písanie a bude premýšľať nad plánmi do budúcnosti. Srdiečka mu v komentári poslala aj jeho exmanželka, Melanie Griffith. Obaja fanúšikov v roku 2014 poriadne šokovali, keď sa po dlhých 19 rokoch manželstva rozhodli rozviesť.

​Dvojica, ktorej vzťah bol dlho považovaný v Hollywoode za jeden z najstabilnejších, spolu zdieľa dospelú, 23-ročnú dcéru Stellu. Vzťahy sú však medzi bývalými manželmi veľmi korektné, ba priam priateľské. A to aj napriek tomu, že Antonio má dlhodobý vzťah s istou bankárkou menom Nicole Kimpel (40), do ktorej sa zahľadel iba veľmi krátko po oficiálnom rozvode s Melanie.



Súvisiace články

Najčítanejšie