Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Krampolovu manželku pochovajú bez obradu. TOTO je dôvod!
Zdielať na

Krampolovu manželku pochovajú bez obradu. TOTO je dôvod!

Archívna reportáž

Keď sa už Hane Krampolovej, manželke známeho českého herca Jirka Krampola, pomaly darilo víťaziť nad svojimi démonmi a s nimi súvisiacimi zdravotnými problémami, prišla v pondelok definitívna rana osudu. Nečakaná zdravotná komplikácia bola pre Krampolovej alkoholom a cigaretami oslabené telo fatálna.

Smrť 59-ročnej manželky Jiřího Krampola prišla napriek jej dlhoročným zdravotným problémom nečakane, a herec sa zrejme s touto smutnou udalosťou nedokáže len tak zmieriť. Azda preto sa rozhodol, že posledná rozlúčka s Hanou Krampolovou bude súkromná, bez prítomností médií, iba v kruhu blízkych priateľov.

Podľa informácií denníka Blesk.cz, ktoré poskytla kamarátka manželov, lekárka Ivana Němečková, sa posledná rozlúčka s Hankou konať nebude. "Pohreb je dôležitý pre najbližších zosnulého, pre jeho rodinu, zosnulému je to už jedno," myslí si si lekárka žijúca v slnečnom Španielsku a potvrdila, že Jirka sa chce s manželkou rozlúčiť sám, bez mediálnej pozornosti a v okruhu priateľov.

Herec Jiří Krampol je napriek vysokému veku vo svojom živote aktívny, optimizmus si držal dlho a veril, že s Hankou jej démonov porazia:

"Viem, že už premýšľa, ako to urobí, ale zatiaľ nie je nič stanovené. Určite to však bude v súkromí, bez obradu, nejak civilne," povedala Němečková pre český Blesk a dodala, že to či sa pohrebu zúčastní aj ona, nie je ešte isté. „Záleží na tom, čo a kedy Jirka vmyslí. Pracujem čiastočne v Španielsku, neviem či budem môcť prísť,“ tvrdí lekárka, no jedným dychom dodáva, že Hanke by takáto rozlúčka vyhovovala.

„Hanka bola čistá duša, milovala Jirku a tešila sa, že bude opäť všetko v poriadku. Hovorievala, že sa do nemocnice už nechce vrátiť. Bola plná energie,“ spomína na svoju priateľku, ktorú však osud o nové plány do života pripravil. Za jej skonom je údajne prasknutý vred, ktorý spôsobil masívne vnútorné krvácanie. „Potvrdiť to však musí pitva, výsledky by mali byť dokonca týždňa. Budú však zverené výhradné Jirkovi, je teda iba na ňom, či ich aj zverejní,“ dodáva na záver blízka priateľka nešťastného vdovca.

Súvisiace články

Najčítanejšie