Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Veľké prekvapenie! Jasmina priznala, aké je celé Sanelove MENO!
Zdielať na

Veľké prekvapenie! Jasmina priznala, aké je celé Sanelove MENO!

Archívna reportáž

Zatiaľ jediné dieťa Jasminy a Patrika Vrbovských, malý Sanel, prišiel na svet pred rokom. Svojim rodičom robí obrovskú radosť, rastie ako z vody a podľa fotiek išiel vo vývoji skutočne perfektne "tabuľkovo". Fanúšikov mrzí len to, že chlapčeka ešte nikdy nevideli.

Rytmus a Jasmina sa rozhodli, že svojho syna nikdy neukážu na sociálnych sieťach. Lepšie povedané, neukážu jeho celú tvár, lebo inak Sanelovými fotkami nešetria. Fanúšikovia tak mohli počas roka pozorovať, ako chlapček rástol, ale aj to, čo všetko už dokáže.

Mnohým ale neušlo, že pri jeho fotkách sa pomaly častejšie, ako meno Sanel, objavovalo meno Paťko. Všetci ale boli presvedčení o tom, že ide o len o milú pripomienku, ako veľmi sa podobá na svojho otca Patrika.

Sanel má skutočne veľké šťastie na milujúcich rodičov:

​Až po vyše roku vyšla Jasmina s pravdou von. Na priamo otázku, ktorú dostala od istej zmätenej fanúšičky, ako sama napísala, odpovedala úprimne. "Áno, volá sa Sanel Patrik Vrbovský," napísala Jasmina a prekvapila tým iste mnohých fanúšikov.

Instagram/JA

​Hoci má chlapček krásne balkánske meno, v našich končinách veľmi originálne, predsa len ostáva v jeho mene zachovaná aj pocta slávnemu otcovi. Otázka už znie len tak, či to bol Jasminin nápad, alebo chcel takto začať tradíciu dedenia mena v mužskom rode Rytmus. V každom prípade je už jasné, že pomenovanie "malý Paťko" nie je len o tom, že sa na svojho otca podobá, ale je to jednoducho skutočné meno ich ročného syna.

Súvisiace články

Najčítanejšie