Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Neuveriteľné prekvapenie dostala istá žena! TOTO jej adresovala priamo Kate!
Zdielať na

Neuveriteľné prekvapenie dostala istá žena! TOTO jej adresovala priamo Kate!

Archívna reportáž

V britskej kráľovskej rodine majú tradície svoje pevne miesto už po stáročia. Jednou z nich je aj sympatický zvyk odpovedať na poštu svojim fanúšikom. Istá pani tieto odpovede zbiera už od roku 2015 a na svojej sociálnej sieti zdieľa vzácne pohľadnice, ktoré jej odoslal priamo Buckinghamský palác.

Zbierka pohľadníc odhalila aj jeden naozaj rozkošný detail. Kate Middleton jej k sviatku posielala ďakovné pohľadnice s podobizňami malých princov pre ich fanúšikov. Princovia Louis a Goerge sú si nich tak podobní, že by ich azda bežný človek ani nevedel rozlíšiť.

Princ Louis oslávil svoje druhé narodeniny v apríli a tí fanúšikovia, ktorí nezabudli a poslali rodine poštou svoje gratulácie, sa mohli tešiť vzácnej zásielke v podobe pohľadnice priamo z Buckinghamského paláce. Na nej sa usmieva malý princ Louise, no mnohým pripomína svojho staršieho brata na najnovšej fotke. Tú zverejnili jeho rodičia iba pred týždňom k jeho siedmim narodeninám na ich oficiálnom Instagrame.

Takto vyzeral princ George (7), keď bol približne vo veku, ako je dnes jeho mladší brat Louis:

"Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge si vážia vaše milé slová v prianí princovi Lousiovi, ktoré ste napísali pri príležitosti jeho druhých narodenín. Kráľovská výsosť si toto gesto váži a posiela vám vrúcne pozdravy," píše sa na pohľadnici s hlavičkou Kensingtonského paláca. Dáma, ktorá si v živote našla záľubu v písaní listov rôznym kráľovským rodinám sveta, býva v Nemecku a volá sa Kat, viac o nej však nie je známe.

Malý Louis na oficiálnej fotografii, ktorú obdržala poštou istá fanúšička:

Princ George a jeho mladší brat akoby si z oka vypadli. Vidieť to najmä na fotkách z ich tohtoročných narodenín, ktoré zhotovila ich mama Kate:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Sharing a ? taken by The Duchess ahead of Prince George’s seventh birthday tomorrow! ?

Príspevok, ktorý zdieľa Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal),

Rodičia oboch chlapcov a ich sestričky Charlotte sú momentálne veľmi zaneprázdnení, keďže musia vypĺňať prázdno v kalendári kráľovských povinností po odchode Harryho a Meghan. Napriek tomu sa snažia každú voľnú chvíľku tráviť s deťmi a ak im to niektoré z podujatí dovolí, tri malé princiatka cestujú s nimi.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie