Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Poriadne dráždivé fotky! Speváčka v zvodnej póze a bez podprsenky!
Zdielať na

Poriadne dráždivé fotky! Speváčka v zvodnej póze a bez podprsenky!

Zdroj: Instagram/Rita Ora

Tak ako v každom umeleckom odvetví, aj medzi speváčkami panuje väčšia či menšia nevraživosť a konkurencia. Kým niektoré sa snažia vytiahnuť svoje tromfy v podobe piesní a hlasového rozsahu, iné svoju tvorbu podporujú zdieľaním šteklivých fotiek na sociálnych sieťach. Do druhej skupiny očividne patrí britská speváčka s albánsko-kosovským pôvodom, Rita Ora.

Speváčka Rita Ora si svojím lascívnym vystupovaním už urobila medzi niektorými ženskými celebritami niekoľko nepriateliek. V minulosti dokonca zlomila srdce bratovi sestier Kardashianových a horúci flirt údajne zažila aj so ženatým raperom Jay-Z. Nehlási sa k nej dokonca ani jej súkmeňovkyňa, úspešná britská speváčka a držiteľka niekoľkých Grammy ocenení Dua Lipa, ktorá má rovnako, ako ona, albánsky pôvod. Avšak Rite to je, zdá sa, jedno. Jej hity sú komerčne úspešné a jej telo s dokonalými krivkami neskrýva, naopak, na jej sociálnej sieti to miestami vyzerá ako na stránke pre dospelých.

​​To, že jej výzor je sám o sebe reklamný ťahák pochopila nielen istá značka so spodnou bielizňou a plavkami, ale aj známy šperkársky koncern, ktorý si 29-ročnú Ritu vybral za tvár celej jednej kolekcie ich produktov. Či už je za tým samotná speváčka alebo jej manažment, no na skutočnosť, že vie Rita aj spievať, sa v jej prípade celkom zabúda.

Pieseň R.I.P. nahrala pod hlavičkou vydavateľstva rapera Jay-zho, údajne si spolu prežili horúci románik:

Na Instagrame zverejňuje častokrát veľmi odhalené fotky z bežných činností, a v posledných dňoch jej exhibicionizmu počasie skutočne praje. "Séria fotiek z opaľovania. Kto sa pri opaľovaní nudí rovnako ako ja?" píše Rita pod fotkami hore bez, akoby sa nechumelilo, odetá iba v žiarivých šperkoch na rukách a krku. Jej fotku dokonca komentovala aj jej mama Vera, ktorá Ritu bezbreho podporuje v každom jej príspevku. "Si krásna," komentoval jeden z fanúšikov a komplimentmi nešetrili ani mnohí ďalší, či už ženy alebo muži.

Rita sa za svoje dokonalé krivky vôbec nehanbí, jej instagram je plný šteklivých záberov:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

sunbathing series. Starts now.... who else gets bored when sunbathing? ?

Príspevok, ktorý zdieľa RITA ORA (@ritaora),

Rita Ora sa preslávila najmä piesňou Hot Right Now, ktorú v spolupráci s DJ Fresh-om vydala ešte v roku 2012. Iba chvíľu na to, pod hlavičkou Jay-Zyho vydavateľstva Roc Nation vydala jej prvý komerčne úspešný štúdiový album Roc The Life s hitmi ako R.I.P. alebo How We Do (Party).

Práve kvôli tejto spolupráci sa dostala do zavrhnutia jej speváckych kolegýň Beyoncé či Rihanny, keďže svoj úspech si mala Rita poistiť románikom so samotným raperom Jay-Z, ktorý je zároveň manželom speváckej divy Beyoncé. Niektoré dámy zo šoubiznisu ju dokonca mali hanlivo nazývať Rita Whora, čo sa dá pri najslušnejšom slovníku preložiť ako Rita "Šľapka".

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie