Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Lucie Bílá zlákala aj Simonu Krainovú! TOTO spáchali bok po boku!
Zdielať na

Lucie Bílá zlákala aj Simonu Krainovú! TOTO spáchali bok po boku!

Archívna reportáž

Čoraz viac sa hlási o slovo udržateľnosť v móde a takzvaný kapsulový šatník. Obľúbili si ho aj niektoré slovenské známe tváre a zdá sa, že aj u susedov si recyklácia oblečenia našla svojich fanúšikov. Vlajkovou loďou by sa dal nazvať aj charitatívny bazárik s oblečením, ktorý už tretí rok usporiadava česká speváčka Lucie Bílá.

Česká Slávica a filantropka usporiadala svoj už tradičný bazár uplynulý slnečný víkend, a tomu zodpovedala aj účasť na tejto charitatívnej akcii. Svojou "troškou" prispela aj modelka Simona Krainová, a tak k Luciinmu bohatému šatníku doplnila niekoľko exkluzívnych kúskov. Výťažok z predaja, ako vždy, venovala svojej rodnej obci Otvovice, ktorá získané financie investuje tam, kde je o ne najväčšia núdza.

Po minulé roky sa vďaka tejto charitatívnej akcii pod taktovkou Lucie Bílej podarilo opraviť miestnu kaplnku či domov dôchodcov. Tohtoročná edícia sa konala tradične v miestnom kultúrnom dome a zúčastnili sa jej stovky zvedavcov aj nákupných maniačok. Lucia bola aj tento rok veľmi štedrá a do bazáru venovala aj úplne novučké kúsky, ktoré predávala doslova za pár drobných.

Lucie nedávno vydala album Tá o mne, ktorý opísala ako zatiaľ najosobnejším. Možno je inšpirovaný aj šťastným obdobím, ktoré so svojou láskou momentálne prežíva:

​Svojich hostí osobne vítala čerstvou kávičkou a na mieste ich obdarovala ručne vyrobenými šperkami, ktoré vyrábala priamo na akcii. Avšak obdarovaná ostala niekoľkokrát aj samotná usmievavá speváčka, drobnosťami ju potešili ako detskí návštevníci, tak aj dospelí. "Ďakujem z celého srdca každému, kto dnes navštívil náš charitatívny bazárik. A teším sa na vás aj zajtra," napísala Lucka v sobotu, po prvom úspešnom dni jej podujatia.

Do bazáriku prispela svojimi kúskami aj prítomnosťou modelka Simona Krainová:

Instagram/Simona Krainová

​Lucie je obľúbená nielen kvôli jej dlhoročnej hudobnej tvorbe a zvonivému hlasu, ale aj pre jej dobré srdce a citlivú povahu. Tú prezentuje nie len na podobných charitatívnych podujatiach, či v porotcovskom kresle známej talentovej šou. 

Fotkami a videom z vydarenej charitatívnej akcie sa Lucie pochválila na svojom Instagrame:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Děkuji z celého srdce každému kdo dnes navštívil náš charitativní bazárek ...A těším se na vás i zítra....L❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila),

Počas koronavírusovej krízy, ani chvíľu neváhala a svoje vyštudované remeslo, krajčírstvo, zúročila pri šití rúšok. Tie následne darovala tam, kde to bolo najviac potrebné. Mnohé podnikania chtivé celebrity by si tak od speváckej divy mohli zobrať príklad, a vyhli by sa niektorým nepríjemnostiam.

Súvisiace články

Najčítanejšie