Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Finalistka Miss Slovensko číslo 7 skrýva tajomstvo! TOTO o Natálii Lopašovskej takmer nikto netuší!
Zdielať na

Finalistka Miss Slovensko číslo 7 skrýva tajomstvo! TOTO o Natálii Lopašovskej takmer nikto netuší!

V súťaži Miss Slovensko 2020 bojuje s číslom sedem 21-ročná mladá žena zo Serede. Natália Lopašovská je jediné ľaváčka medzi finalistkami tohto ročníka, a ako sa hovorí, že ľaváci sú umelecké duše, o Natálii to rozhodne platí.

Na prvý pohľad by sa niekomu mohlo zdať, že vidí americkú herečku Meghan Fox. V skutočnosti je to jej mladšia slovenská "verzia", ktorá má azda hviezdnu budúcnosť ešte len pred sebou.

Ako mnohé jej kolegyne v súťaži, aj Natália Lopašovská miluje nadovšetko svoju rodinu. Tvrdí, že má skvelých rodičov aj brata, ktorý sa volá Artur a má 11 rokov. "Na detstvo spomínam veľmi rada, lebo všetky prázdniny a víkendy som prežívala so svojou rodinou. Veľa času som trávila u svojich babičiek, u jednej aj u druhej, tie časy som milovala," zaspomínala si Natália s láskou.

​Missky boli na sústredení v africkej Gambii:

​Aj finalistka číslo 7 uprednostnila pred športom vznešenejší druh pohybu - od malička sa venuje tancu. No ešte väčšie potešenie našla vo výtvarnej tvorbe. "Maľovaniu sa venujem doteraz, doma maľujem obrazy, ale len sama pre seba, veľmi veľa ľudí to o mne nevie. Maľujem aj na textil, aj na rôzne iné materiály," prezradila Natália a doložila to skutočne veľavravnými dôkazmi. Vo voľnom čase sa ale venuje aj jednému skutočne netradičnému hobby - zapletá vrkôčiky z kanekalonu a vytvára rôzne festivalové účesy.

Pevné miesto v Natáliinom srdci má aj 1,5-ročný buldoček Bondy, ktorý je jej splneným snom o domácom miláčikovi. Po maturite skúsila finalistka Miss študovať na Univerzite Komenského ruské a východoeurópske štúdiá, no po roku a pol štúdium ukončila. "Ruský jazyk som sa rozhodla študovať aj naďalej, v rámci samoštúdia. Od septembra plánujem nastúpiť na Univerzitu v Trnave, na masmediálnu komunikáciu," uzatvára svoje plány na vzdelanie Natália Lopašovská.

Súvisiace články

Najčítanejšie