Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nová láska v živote Ivany Gottovej?! Dcérky veľmi nadšené nebudú!
Zdielať na

Nová láska v živote Ivany Gottovej?! Dcérky veľmi nadšené nebudú!

Už plynie desiaty mesiac od úmrtia nesmrteľnej legendy. Prvý októbrový deň svet opustil po ťažkej chorobe vo veku 80 rokov Karel Gott. Jeho vdova Ivana Gottová ostala na dve dcérky sama. Je však vo veku, keď nie je problém nájsť si partnera.

Ivana Gottová má len 44 rokov, mnohé hviezdy sa v tom veku ešte tešia len prvému dieťatku. Navyše, s neobmedzenými zdrojmi, ktoré má k dispozícii, sa o seba môže skutočne veľkoryso starať. Nebolo by nič šokujúce, ak by aj ona ešte zatúžila po láske.

Ivana si už možno nového muža našla, píš portál Expres.cz. Možno pritom nejde o žiadny nový objav a v minulosti už pár tvorili. Informácia má jedinú chybu - pochádza zatiaľ len od veštkyne Graciely.

Ivana sa tiež chcela presadiť v šoubiznise, nepodarilo sa:

​Známa česká veštica Graciela vyložila karty a uvidela to údajne celkom jasne. Staronová láska tam je, no nie je to úplne ideálne. "Láska medzi nimi bola už skôr. Poslednú dobu sa ale medzi nimi niečo deje. Zrejme sú napätí kvôli médiám," vyčítala z kariet Graciela. Najmä Ivana vraj vzťah veľmi zvažuje, na jednej strane sa cíti byť osamelá, na druhej strane sa obáva aj reakcie dievčat.

​Dcérky Ivany a Karla totiž nového priateľka nijako vrelo neprijmú, naopak. Kým 14-ročná Charlotte situáciu rýchlo pochopí a mame lásku časom dopraje, 12-ročná Nelly taká ústretová nebude. "Mladšia dcéra bude žiarliť oveľa viac. Dotyčný si s tým ale poradí a pochopí, že dievča potrebuje otca," Graciela vidí budúcnosť vzťahu optimisticky. Vraj ani Karel nechce vidieť Ivanu smutnú. "Vidím, že je to jej anjel strážny a dohliada na ňu, aj na svoje dcéry," zakončuje Graciela výklad. Dodala už len to, že Ivana sa bude určite venovať charite v prospech detí. Už si len počkať, či sa veštby naplnia.

Súvisiace články

Najčítanejšie