Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Totálne lenivá, a predsa ako prútik?! Jasmina prezradila TENTO recept na štíhlu figúru!
Zdielať na

Totálne lenivá, a predsa ako prútik?! Jasmina prezradila TENTO recept na štíhlu figúru!

Archívna reportáž

Jasmina Alagič už dosiahla svoju predpôrodnú váhu a podľa všetkého pokračuje ďalej. Vyzerá fantasticky, hoci priznáva, že je totálny leňoch. Na sociálnej sieti ukázala, že si párkrát zacvičila pilates, priznala aj rôzne procedúry, no to všetko je nič oproti jej hlavnému trénerovi.

Kto by čakal, že Jasminu si vzal do parády nejaký vychytený svalovec s desiatimi certifikátmi, bol by veľmi ďaleko od pravdy. Jasmina má totiž trénera, ktorému nemusí dať ani cent, a aj tak jej nedá vydýchnuť.

Tým najlepším trénerom je pre všetky mamičky totiž obvykle ich dieťa. To sa stará veľmi spoľahlivo o maminu kondičku, keď musí svoje bábo neustále niečím uspokojovať, neskôr naháňať, nestíha sa najesť, ani vyspať.

Okrem "trénera" Sanela priznala Jasmina aj túto pomoc pri chudnutí:

​To všetko už pozná aj Jasmina, navyše, záľubu našla aj v dlhých prechádzkach s kočíkom. To sa bez bábätka robí len ťažko. "Keď som nemala malého vyzeral môj deň úplne inak. Bol oveľa menej aktívny. Mám oveľa viac kardia, stále kočíkujem, ale aj sa plazím, lebo on už štvornožkuje a ja ho naháňam po dome," opísala svoj obvyklý "tréning" Jasmina. Dodala, že šport inak z duše neznáša a nepestuje.

Jasmina vyzerá výborne, čo dokazujú aj tieto fotky z dovolenky v Chorvátsku:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Balkan mama?️? #happy #mommy

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

No priznala aj to, že hoci ešte pred Sanelom prišla do jej života krásna sučka kráľovského pudla, ani tá ju nedonútila k väčšiemu pohybu. "Ona keď behá, tak behá sama, ja ju pustím a potom ju chytím. Ona je tak naučená, že vie, že kým by som sa ja rozbehla, ju by to veľmi nebavilo," dodala s humorom Jasmina. S trénerom Sanelom ale môže byť nanajvýš spokojná, s váhou je už pod 60 kilami, čo je pri výške 178 centimetrov skutočne dobré číslo.

Súvisiace články

Najčítanejšie