Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nešťastná Agáta Hanychová! O TOTO už vraj prišla!
Zdielať na

Nešťastná Agáta Hanychová! O TOTO už vraj prišla!

Archívna reportáž

Agáta Hanychová, oficiálne stále Prachařová, dobre vie, vďaka čomu sa jej darí stále slušne zarábať. Jej hlavným pracovným nástrojom je rozhodne jej telo. Preto aj spoľahlivo zásobuje fotkami fanúšikov na sociálnej sieti. Niekedy ale vytiahne aj tromfy z minulosti.

Má 35 rokov, dve deti a onedlho bude mať za sebou aj rozvod. Agáta Hanychová sa na nudný život rozhodne sťažovať nemôže, čo by sa snáď pri jej slávnych rodičoch ani nedalo. Aj samotná Agáta sa rozhodla ísť s kožou na trh a už roky sa živí ako modelka a moderátorka.

Pravdou je, že v tomto biznise je vizáž mimoriadne dôležitá a tak nečudo, že Agáta nenechá svoj "pracovný nástroj", teda vlastné telo, len tak znehodnotiť. Ako pred časom sama priznala, rozchody jej svedčia, vždy výrazne schudne, čo sa jej osobne veľmi pozdáva.

Bolo to veľké haló, keď sa pred 7 rokmi Prachař a Hanychová potajomky vzali:

​Rozchod a následne rozvod po 7 rokoch a jednom spoločnom dieťati už nie je len tak, svedčí o tom aj Agátina fyzická premena. Takto štíhla asi ešte nebola. Energie a kalórií sa Agáta zbavuje nielen behom, ale aj boxom. Žiaľ, aj strata kíl si ale obvykle pýta nejakú obeť. A často sú to ako prvé miesta, kde by ženy práve nejaký ten tuk rady prijali. "Pár rokov dozadu som mala ešte kozy a zadok, ale teraz ma to baví nejako viac," napísala Agáta k zvodnej fotke.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Par let zpatky jsem mela jeste k... a z...ale ted me to bavi nejak vic #zpatkyvcase #

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova),

Záber, na ktorom sedí Agáta len v spodnej bielizni na dvoch svalovcoch je síce nevedno z akého roku, no isté je to, že s Hanychovej komentárom takmer všetci výrazne nesúhlasia. "Ste stále veľmi krásna a teraz máte ešte aj bonus v podobe princeznej," napísala milé slová jedna z fanúšičiek. "Pekná Agáta vtedy, a teraz ešte krajšia," znel ďalší lichotivý komentár. Podobných pribudla kopa, napokon, stačí sa len pozrieť na aktuálne Agátine fotky a bude to podobný zážitok, ako pred rokmi.

Súvisiace články

Najčítanejšie