Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Sklamanie v rodine Kiskovcov! Exprezidentova dcéra zrušila svadbu!
Zdielať na

Sklamanie v rodine Kiskovcov! Exprezidentova dcéra zrušila svadbu!

Archívna reportáž

Prvá júlová sobota mala byť v rodine Kiskovcov navždy zapísaná veľkými písmenami. Druhé najstaršie dieťa bývalého prezidenta Andreja Kisku, 30-ročná Natália, sa mala vydávať. Žiaľ, nič z toho nebolo.

Natália Kisková, ktorá žije so snúbencom vo Viedni, si zvolila 4. júl za deň, keď sa z nej stane pani Schustrová, po snúbencovi Michalovi. Prerátala sa, koronavírus rozhodol inak.

Minulý rok v júni sa zaľúbencom narodila dcérka Lily Sophie. O mesiac neskôr šťastný otecko pokľakol a ako býva tradíciou, do roka a do dňa mala byť svadba. Aj by to trafili, keby sa okolnosti nevyvinuli v neprospech tohto dátumu.

Pre pretrvávajúce zdravotné problémy sa Andrej Kiska vzdal politického života:

​Natália na svojom facebookom profile priznala sklamanie, no jasne si určila priority. Na prvom mieste je zdravie. "Dnes mal byť ten deň. Deň S. Odteraz bude mať pre nás tento dátum trošku horkosladkú príchuť. Mal to byť nás svadobný deň," začala trpko Natália Kisková. Prezradila aj prečo si vybrali práve dátum 4. júl. "Tento konkrétny dátum sme si vybrali, lebo 4. júl je v USA Deň nezávislosti a my sme chceli osláviť našu vzájomnú závislosť. Dvaja ľudia sa spoja, spravia z našej malej rodinky papierovo oficiálnu," prezradila symboliku dátumu mama ročnej dcérky.

Nevyhla sa ani vysvetleniu, že za tým netreba hľadať krízu vo vzťahu, len čisto racionálny postoj. "V našej rodine sú starší ľudia, ktorí by mohli ochorieť, ktokoľvek by sa mohol nakaziť. Rozhodli sme sa radšej byť v bezpečí, ako neskôr ľutovať. Covid-19 spôsobil mnoho nešťastia," upresnila Natália konkrétnu príčinu zrušenia svadby.

Niet pochýb, že veľké obavy mala najmä o otca Andreja, ktorý má dlhodobé problémy so srdcom. Vzdal sa pre ne aj politiky a mal by aktuálne absolvovať operáciu. Natália s Michalom ale nepresunuli oslavu lásky len o pár týždňov, či mesiacov. Skočili rovno o rok. "Moja nádej je, že na budúci rok o tomto čase sa dokážeme stretnúť a cítiť bezpečne. A oslávime našu malú rodinu," uzavrela status manažérka, ktorá svojho otca vždy veľmi podporovala.

Súvisiace články

Najčítanejšie