Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Počas tehotenstva pribrala Bagárová 22 kíl, tak ako je možné TOTO?!
Zdielať na

Počas tehotenstva pribrala Bagárová 22 kíl, tak ako je možné TOTO?!

Archívna reportáž

Už je to vyše mesiac, čo sa zo speváčky Moniky Bagárovej stala mama. Malá Rumia sa narodila 27. mája a je jasné, že život rodičov obrátila naruby, no v tom najlepšom zmysle. Čokoľvek by totiž vyvádzala, tá obrovská láska to vykompenzuje. A dokonca aj tie mamine kilá navyše sú odpustené.

Drobná Monika Bagárová pribrala počas tehotenstva poriadnych 22 kíl, ako sama priznala. V pôrodnici sa jej pritom podarilo nechať len päť. Nakoľko rodila cisársky rezom, minimálne tri mesiace, ideálne dokonca až šesť, môže zabudnúť na športové aktivity, ktoré by jej inak iste dopomohli urýchliť návrat do predpôrodnej formy.

​Pravdou je, že prvé týždne a mesiace je postava mamy skutočne to posledné, prečo by si ženy mali robiť mindráky. Priviedli na svet človeka, a to je oveľa dôležitejšie, ako nejaký ten faldík navyše.

Vypočujte si jednu z Monikiných pesničiek:

Je ale pochopiteľné, že každá žena sa chce čo najskôr opäť cítiť dobre, byť späť vo svojej koži preto mnohé urýchľujú ako sa dá. Monika síce neprezradila, čo robí, no vyrazila dych už fotkou 2 týždne po pôrode. Po nadváhe ani stopy. "Vyzerať takto po pôrode, tak rodím jak jabloň," okomentovala Monikinu figúru jedna z jej fanúšičiek. "Ako môže mať niekto po pôrode takúto postavu, veľmi ti to svedčí," pridala sa ďalšia a podobných komentárov pribudla ešte kopa.

Za predpokladu, že Monika skutočne necvičí, čo by bolo tak krátko po cisárskom reze naozaj riskantné, je otázka, ako sa jej podarilo tak rýchlo tak rapídne schudnúť. "Neriešim žiadnu špeciálnu stravu. Som rada, že zdravotne je všetko v poriadku, vrátane jazvy, bruško sa mi pekne sťahuje. Váha išla dole sama a pravda je, že ja veľmi neposedím. Som stále v pohybe, buď s Ruminkou, alebo v domácnosti," prezradila svoj recept na chudnutie mama Monika. Ak to takto pôjde ďalej, o chvíľku tromfne aj svoju predpôrodnú formu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie