Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
TENTO mladý milenec v strede slávneho manželského páru?! Vraj s požehnaním Willa!
Zdielať na

TENTO mladý milenec v strede slávneho manželského páru?! Vraj s požehnaním Willa!

Archívna reportáž

Známy hollywoodsky pár bol známy svojou stabilitou a harmóniou. Keď sa ale herec Will Smith začal v roku 2005 veľavravne vyjadrovať na tému ich voľného vzťahu, bystré ucho verejnosti spozornelo. Mnohí si mysleli, že sa za ich vyjadreniami skrýva manželská kríza a čakali, kedy sa prevalí nevera. Nestalo sa tak, no aktuálne predsa len niekto z ich minulosti prehovoril.

Will Smith (51) a Jada Pinkett Smith (48) spolu tvoria stabilný manželský pár už 25 rokov, no posledných pätnásť rokov sa o ich zdanlivej idylke čo-to popísalo. Ich vzájomné vyjadrenia o nevere, či uvoľnenom vzťahu nasadili mnohým ľudom chrobáka do hlavy. Avšak ľudia skôr predpokladali, že neverník by mohol byť práve Will. Nedávno však prehovoril istý August Alsina (27), ktorý tvrdí, že mal pomer s Jadou a to dokonca s požehnaním jej manžela.

Mladý muž dokonca podľa vlastných slov k Jade stále prechováva vrúcne city a o ich romániku porozprával v podcaste The Breakfast Club. Prezradil, že mal s manželkou hollywoodskeho herca pomer trvajúci dokonca niekoľko rokov. "Sadli sme si s Willom a porozprávali sme sa ohľadom ich vzťahu s Jadou, ktorý sa z manželstva zmenil na spolužitie. Will mi dal svoje požehnanie. Tomu vzťahu som sa úplne odovzdal, dal som do neho všetko a Jadu hlboko, naozaj hlboko milujem," vyjadril sa August na adresu svojej údajnej, o 23 rokov staršej, milenky.

Vo videoklipe si píše so ženou menom Koren, tak znie aj Jadino prostredné meno:

Mladý raper mal o svojej údajnej milenke napísať aj pieseň, ktorá uzrela svetlo sveta v roku 2019. V nej rapuje o tajnej láske, o ktorej sa nesmie nikto dozvedieť. Meno tajomnej ženy, s ktorou si píše vo videoklipe k piesni Nunya je Koren, presne tak znie Jadeino prostredné meno. Jadu a Augusta mal zoznámiť údajne jej vlastný syn Jaden (21), ktorého má s Willom, a to ešte v roku v 2015. V tom čase mal mladý muž iba 22 rokov, no pôvabu krásnej ženy rýchlo podľahol.

Mladý raper mal mať s manželkou Will aSmitha dlhoročný milenecký pomer:

​Dvojica spolu trávila veľa času a dokonca sa ani veľmi neskrývali pred svetom, keďže sa spoločne objavili na udeľovaniach BET Awards v roku 2017. Avšak v tom čase to nikomu ani len nenapadlo, a tak si mohli milenci naďalej užívať zakázanú lásku. Teda, podľa Augusta nie tak zakázanú, keďže manžel Jady, Will Smith mal o všetkom vedieť.

Jada sa drží vo forme a na blížiacu sa päťdesiatku vôbec nevyzerá, zbaliť mladého milenca pre ňu nemusí byť vôbec žiaden problém:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

All you need is some fluffy, comfy socks?Happy Monday Beauties?

Príspevok, ktorý zdieľa Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith),

Kým Will Smith sa na túto tému nevyjadril vôbec, Jadina hovorkyňa všetko rezolútne poprela. "Nie je to absolútne pravda," vyjadrila sa pre New York Post hovorkyňa herečky. Zo strany Jade sa však o nevere hovorilo už v roku 2011, keď mala údajne románik s vtedy ešte stále manželom speváčky JLo, Marcom Anthonym. Will Smith však tiež nebol žiaden anjelik, keď o dva roky neskôr zažil horúci flirt počas natáčania filmu Focus so svojou hereckou kolegyňou, austrálskou kráskou Margot Robbie. Nuž, prosto hollywoodske manželstvo, ako si ho ľudia predstavujú.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie