Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Andrea Verešová oslávila jubileum vo veľkom štýle! TAKTO to na žúre vyzeralo!
Zdielať na

Andrea Verešová oslávila jubileum vo veľkom štýle! TAKTO to na žúre vyzeralo!

Asi by Miss z roku 1999 nikto netipoval, že práve oslávila 40. narodeniny. Na druhej strane, jej hlavnou náplňou dní je robiť všetko preto, aby vyzerala stále výborne. Jednoducho - telo a tvár ju živia aj vo veku, keď je väčšina modeliek už za zenitom. Žiarila aj na svojej veľkolepej narodeninovej oslave.

Hoci sa Žilinčanka Andrea Verešová narodila 28. júna, tento rok oslavovala už o pár dní skôr. Evidentne netrpí poverčivosťou, alebo možno je lepšie povedať, že vtedy len šnúra osláv jej jubilea začala.

Luxusná oslava sa konala v 5-hviezdičkovom hoteli v centre Prahy. Hoci pozvali desiatky hostí, čo v čase koronavírusu azda nie je najopatrnejšie rozhodnutie, opatrenia boli zjavné. Všetkým merali teplotu a mali mať aj rúško, no to si dali všetci hostia vzápätí dole.

​Andrea si dala záležať do posledného detailu - makrónky s iniciálkou A, všetko ladené do zelena, elegantná torta a vypustenie balónov. "Ďakujem za Vašu stálu priazeň a podporu, ktoré sú mojím hnacím motorom, rovnako ako rodina bezpečným prístavom. Dodáva mi to entuziazmus a odvahu s Vami zdieľať môj životný osud a skúsenosti. Motivuje ma to aj naďalej rozdávať svojou prácou radosť, elán a optimizmus," napísala Andrea a pripila na zdravie všetkým fanúšikom.

Zatiaľ sa nepochválila, čo dostala od manžela, ukázala len "predkrm" - prekrásnu kyticu červených ruží. To ale iste pri jej milujúcom a poriadne bohatom manželovi nebude všetko. Zablahoželať jej prišli mnohí kamaráti, aj celebrity ako napríklad Leoš Mareš s manželkou Monikou, moderátorka Gábina Partyšová, alebo finančník Igor Rattaj.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

????????? ✨?Nič v živote netrvá večne ...Mali by sme si preto vážiť každý krásny okamih, úsmev.?Buďme na k sebe pozorní. Rozdávajme lásku, radosť , pohladenie. Nemožno ich kúpiť , pritom sú tak dôležité a robia náš život oveľa krajším. ? Nothing in life lasts forever, nor these beautiful roses. That's why we should appreciate every beautiful moment and Little pretty things. Let's be mindful. Let's give love, feelings and love. Let's fix the smile. They can not be bought and they make our life more beautiful .?? #endlesslove #happymoments #collecmemories #happiness #birthday #family #rodina #mojbezpecnypristav

Príspevok, ktorý zdieľa Andrea Verešová Official (@andreaveresovaofficial),

Ako to už ale v prípade oslávenkyne býva, vždy vyzdvihuje aj veci, ktoré sa kúpiť nedajú: "Buďme na k sebe pozorní. Rozdávajme lásku, radosť, pohladenie. Nemožno ich kúpiť, pritom sú tak dôležité a robia náš život oveľa krajším". Tak nech sa jej želanie splní.

Súvisiace články

Najčítanejšie