Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Syna Bolka Polívku zbili na ulici do bezvedomia! TOTO bol dôvod útoku!
Zdielať na

Syna Bolka Polívku zbili na ulici do bezvedomia! TOTO bol dôvod útoku!

Archívna reportáž

Bolek Polívka splodil s rôznymi ženami až 6 detí, vždy sa rád chválil, že každému potomkovi doprial luxus vlastnej mamy. Dve z jeho detí sa vybrali v jeho šľapajách, našťastie, len tých kariérnych. Anna a Vladimír sú skvelí herci, no sympatického 30-ročného Vladimíra na čas vyradili z fungovania neznámi útočníci.

K dramatickej situácii došlo v stredu ráno, len zhruba päť minút od bytu 30-ročného Vladimíra Polívky, píše portál Extra.cz. K hanebnému útoku pritom prišlo len pre takú malichernosť, ako je drobný majetok - Vladimírovi ukradli mobil, malú hotovosť a kartu k účtu.

Hoci zrejme išlo len o pouličných vreckárov, útok bol dosť brutálny. Bolkovho syna skutočne kruto dokopali, dokonca stratil vedomie.

Vladimír bol pred mesiacom hosťom svojho slávneho otca v jeho online programe:

Situáciu opísala Vladimírova mama, 63-ročná herečka Chantal Poullain. "Prepadli ho ráno, keď sa vracal z reštaurácie, kde pracuje jeho priateľka. Bili ho do tváre kopali do rebier. Ešte neviem, či ich má aj zlomené alebo len narazené," povedala vydesená mama Chantal. "Áno, je to pravda. Mám veľké bolesti, viac o tom teraz hovoriť nebudem," povedal samotný Vladimír pre Blesk.cz.

​Vladimír pri útoku upadol do bezvedomia. "Preto ani presne nevie, koľko bolo útočníkov," povedala Chantal, ktorá je zdesená z brutality pre také drobnosti ako je mobil a karta. Mladého herca odviezla sanitka do nemocnice, kde podstúpil mnohé vyšetrenia.  "Má otras mozgu. Lekár chcel, aby tam deň čo dva ostal na pozorovanie, hrozí totiž opuch mozgu. Vladimír ale podpísal reverz a išiel domov," povedala ustráchaná mama. Doma je v rukách svojej priateľky a z najhoršieho je už snáď vonku. Teraz má slovo polícia, aby útočníkov dolapila.

Súvisiace články

Najčítanejšie