Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Konečne tá pravá?! DiCaprio to vraj s TOUTO o polovicu mladšou kráskou myslí vážne!
Zdielať na

Konečne tá pravá?! DiCaprio to vraj s TOUTO o polovicu mladšou kráskou myslí vážne!

Archívna reportáž

Zdá sa, že známy hollywoodsky milovník mladých modeliek konečne dospel a našiel svoj prístav po boku jednej ženy. Je ňou tradične mladá herečka, no Leo s ňou randí už tri roky, čo je na jeho pomery rekordný čas. Aj v intenzite citov zatiaľ prekonáva všetky jeho predošlé vzťahy.

Zdá sa, že jeden z najväčších sukničkárov hviezdneho neba tejto generácie sa konečne usadil. Srdce Leonarda DiCapria si podľa všetkého získala iba 23-ročná herečka Camila Morrone, s ktorou trávil dlhé mesiace v izolácii kvôli pandémii spôsobenej koronavírusom. A na prekvapenie sa údajne vôbec nenudili, čas strávený v spoločnosti mladej krásky si oscarový herec vyslovene užíval.

Hviezdny herec a lámač ženských sŕdc, Leo DiCaprio sa päť rokov pred okrúhlou päťdesiatkou konečne rozhodol usadiť. Svedčí o tom skutočnosť, že jeho partnerka Camila, s ktorou chodí už celé tri roky, ostala po jeho boku aj po spoločne strávených mesiacoch v karanténe. Toto obdobie zamávalo nejedným stabilným vzťahom, no zdá sa, že ich puto to iba upevnilo.

Camilla si zahrala v dráme z roku 2019 s názvom Mickey and the Bear:

"Zvyčajne býva veľmi samostatný, trávi veľa času s priateľmi, no kvôli karanténe trávil väčšinu svojho času s Camilou," prezradil zdroj pre magazín People o detailoch Leovej lásky, ktorého delí od jeho partnerky až 23-ročný vekový rozdiel. Predposledný júnový víkend mali spolu s priateľmi stráviť na jachte, kde oslávili Camiline 23. narodeniny.

​Je možné, že Camila očarila známeho zvodcu modeliek nielen zjavom, ale aj spoločnou vášňou pre herectvo. V každom prípade sa zdroj vyjadril, že to s ňou Leo myslí naozaj vážne. "Sú si veľmi blízki," dodal zdroj z okolia páru.

Leo si Camilou spoločne adoptovali rozkošného psíka huskyho z hollywoodskeho útulku:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Quarantine cuddles. Still working on our angles ? #adoptdontshop

Príspevok, ktorý zdieľa Camila Morrone (@camilamorrone),

Leo a Camila posunuli svoj vzťah o level vyššie, keď si prednedávnom adoptovali spoločné šteniatko. Azda sa Leo pomaly chystá na vážny krok - počať potomka, a takto sa na novú životnú úlohu plánuje pripraviť. Herec je s mladučkou Camilou vo vzťahu už od roku 2017, no oficiálne ju na červenom koberci uviedol až počas odovzdávanie cien Akadémie v roku 2020. Je to prvýkrát, čo Leo prišiel na červený koberec v spoločnosti partnerky od roku 2007, keď sa po jeho boku objavila jeho vtedajšia priateľka Gisele Bündchen.

Súvisiace články

Najčítanejšie