Jasno
15°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Mesiac po rozchode ďalší priateľ? Agáta nie je v Chorvátsku sama!
Zdielať na

Mesiac po rozchode ďalší priateľ? Agáta nie je v Chorvátsku sama!

Archívna reportáž

Agáta je mladá, príťažlivá žena. Nečudo, že nemá problém nájsť si kedykoľvek priateľa napriek tomu, že má dve malé deti. Uplynulo vyše roka od rozchodu s jej manželom Jakubom Prachařom a Agáta rozhodne samotou netrpela.

Agáta Prachařová, či skôr už opäť Hanychová, nemá núdzu o pozornosť mužov. Za posledných 12 mesiacov sa po jej boku vystriedali minimálne traja a to sú len tí, o ktorých sa vedelo. Ani jeden si však jej srdce nezískal natrvalo.

Po inštruktorovi z Izraela a podnikateľovi Zdeňkovi Turekovi, s ktorým strávila na jeseň exotickú dovolenku, prišiel kolega Marek Niessner. S ním to vyzeralo veľmi nádejne, dokonca rozbehli spoločný projekt.

Agáta sa bojí staroby, našťastie, má ešte dosť času, kým to príde:

​No ledva odvysielali prvú časť relácie, už bol koniec. Zdá sa ale, že Agáta opäť dlho sama neostala. Na Instagram pridala už niekoľko fotiek z Chorvátska, kam vyrazila zjavne hneď, ako sa otvorili hranice. Síce je drvivá väčšina fotiek selfie, no nájdu sa aj také, ktoré musel odfotiť niekto druhý. "Nova láska," nadhodila Agáta v komentári, no vzápätí všetkých schladila. Hovorila totiž o šatách. "Tak šaty, áno? Hahaha, je v tom frajer, je to jasné," znie jeden z komentárov a mnohí si myslia to isté.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Tady se to rozhejtovalo;) a víte co...konecne,uz jsem si myslela,ze me ma kazdy rad;)) #zdravim #posilampusu #

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova),

Klebety vznikajú najmä preto, že pri mori evidentne nie je ani s deťmi, ani s mamou, s ktorou trávi doma poslednú dobu veľa času. Je však vysoko pravdepodobné, že tentokrát už tvár svojej novej lásky len tak rýchlo nezverejní. Posledné vzťahy totiž skončili rovnako rýchlo, ako začali a iste nie je príjemné čeliť množstvu neraz necitlivých komentárov. Ako ale tvrdia svedkovia, na letisku Agáta nebola sama, sprevádzal ju neznámy muž. Azda už so zverejnením novej lásky počká na deň, keď bude definitívne rozvedená, čo by malo byť čoskoro.

Súvisiace články

Najčítanejšie