Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tajomstvo svadby Meghan a Harryho odhalené! TOTO sa udialo po oficiálnej hostine!
Zdielať na

Tajomstvo svadby Meghan a Harryho odhalené! TOTO sa udialo po oficiálnej hostine!

Archívna reportáž

Od svadby americkej herečky Meghan Markle a britského princa Harryho uplynuli dva roky. A že to teda bola poriadna jazda. Odvtedy stihli skutočne veľa - narodil sa im syn, rozhádali sa s rodinou, opustili monarchiu a odsťahovali sa do USA.

Možno mohlo byť všetko inak. Možno mohli byť Meghan a Harry šťastní ako členovia kráľovskej rodiny, no nikto sa už asi presne nedozvie, kedy nastal zlomový moment, keď sa rozhodli všetko opustiť. Lebo pred dvomi rokmi na svadbe sa zdalo byť všetko dokonalé, píše portál Mirror.

Po obrade v kaplnke sv. Juraja na hrade Windsor zamierili 19. mája 2018 čerství novomanželia na svadobnú hostinu A potom sa začal mega žúr.

​​No kým obrad sledovala polovica planéty, o tom, čo sa dialo potom, už nemali nikto ani potuchy. Najprv sa konala oficiálna recepcia v St. George's Hal. Pozvaných bolo okolo 200 hostí, vrátane mnohých celebrít. Tým ale svadba nekončila. Po recepcii vybraní hostia v zábave pokračovali v sídle Frogmore House, kde neskôr Harry a Meghan aj bývali. Zabávať sa išli Beckhamovi, herci George Clooney či Tom Hardy, ale aj moderátorka Oprah Winfreyová a mnohí iní. Žúrovalo sa do skorých ranných hodín.

​Večer uvádzal známy britský komik James Corden, čo je na britské pomery nevídané. Veľký ohlas mal aj pikantný príhovor princa Williama, ako svedka. Po večeri položil zásadnú otázku: "Nemôže tu niekto zahrať na klavír?" Nuž, a tak sa postavil sám Elton John a zahral. Ešte predtým  patril prvý novomanželský tanec len a len zaľúbencom, z reproduktorov znel hlas Whitney Houstom.

​Náladu mohli hosťom dvihnúť aj drinky namiešané špeciálne na svadbu, napríklad "Keď Harry stretol Meghan", ako parafráza na slávny film "Keď Harry stretol Sally". Čo by to bolo za svadbu s neobmedzeným rozpočtom, ak by chýbal ohňostroj. Veru, ani nechýbal. Ten deň bol jednoducho dokonalý, len je škoda, že to dlho nevydržalo.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie