Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Veľké tajomstvo je vonku! Majk Spirit a jeho snúbenica prezradili TOTO!
Zdielať na

Veľké tajomstvo je vonku! Majk Spirit a jeho snúbenica prezradili TOTO!

Archívna reportáž

Kým ostatní členovia jeho skupiny H16 zakladali rodiny, Majk Spirit sa venoval svojej hudbe a kariére. Zdá sa, že sa mu táto taktika vyčkávania oplatila. Teraz má za sebou úspešné albumy a vypredané koncerty, a zároveň si ho našlo aj šťastie v láske.

Raper Majk Spirit bol dlho známy tým, že si súkromie stráži. Keď si konečne našiel vážnu známosť, s odhalením jej identity si dal na čas. Doslova ju ukazoval kúsok po kúsku, od detailov rúk, až po odhalený chrbát či pozadie. Keď svoju vyvolenú, ukrajinskú modelku Mášu, konečne odhalil, nikto nemal podľa indícií pochybnosti o tom, že to bude krásna žena.

Michal Dušička, alias Majk Spirit má za sebou už tretí online koncert, ktorý odohral počas koronakrízy, a jeho cieľ je vskutku šľachetný. Z dobrovoľného vstupného totiž pomáha aj tým, ktorí to najviac potrebujú.

Pred časom o svojej láske tvrdil toto:

​​Na jeho zatiaľ poslednom online koncerte, ktorý odohral aj so svojou skupinou H16, nechýbala ani jeho snúbenica Máša. Oficiálne totiž tvoria pár iba rok, no v textoch jeho piesní je záhadná Ruska spomínaná už oveľa dávnejšie. Majk tentokrát prezradil aj nejaké detaily zo zákulisia ich vzťahu, a aj to, ako a kedy sa vlastne zoznámili.

„V roku 2019 sme sa dali dokopy druhýkrát po 13 rokoch,“ vyratúva raper a dodáva, že s Mášou sa stretli prvýkrát už pred 14 rokmi, a toto stretnutie spomína aj vo svojej piesni Ženy treba ľúbiť. „Povedal som v nej, že Ruska, aj keď je Ukrajinka. Sorry,“ s úškľabkom povie Majk a usmeje sa na svoju lásku. Avšak hneď na prvýkrát to dvojici nebolo súdené, azda im osud ešte doprial trochu slobody na vybúrenie, aby sa mohli napokon opäť stretnúť, a dať svojej láske zelenú. „Vlastne teraz v roku 2019 nás náhodou spojil osud,“ hovorí Majk, ktorý podľa všetkého na osud verí.

Modelka zo susednej Ukrajiny si tiež spomína na ich prvé stretnutie. „Obaja sme boli deti, mali sme 17, on bol starší, ale nevedeli sme komunikovať. On nevedel anglicky, ja po slovensky, takže to bolo ťažké,“ hovorí sympatická brunetka.

Svojej snúbenici venoval Majk aj najnovšiu pieseň:

Podľa tradícií sa hovorí, že svadba by mala prísť do roka a do dňa od zásnub, a tak sa dvojici pomaly kráti čas. Máša prezradila aj to, či už počuť svadobné zvony. „Počas korony sa všetko zle plánuje, ale chceme veľkú svadbu, pravdepodobne v zahraničí,  niekedy na budúci rok. Tak snáď to bude na jar budúceho roka,“ prezradila Máša aktuálne plány a priznala, že sa jej na Slovensku páči a ľudia sú tu podľa nej milí a priateľskí. Brunetka si podľa vlastných slov obľúbila aj Majkovu rodinu, ktorá sa hádam časom rozrastie aj o ďalšieho člena.

Súvisiace články

Najčítanejšie