Jasno
12°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Hviezdny herec obvinil bývalú manželku! Okradla vraj ich spoločnú dcéru o 50 tisíc!
Zdielať na

Hviezdny herec obvinil bývalú manželku! Okradla vraj ich spoločnú dcéru o 50 tisíc!

Archívna reportáž

Rozvod je v niektorých prípadoch to najlepšie riešenie pre dvoch ľudí, ktorým jednoducho spoločný život nie je súdený. Nie vždy sa však partneri dokážu rozísť v dobrom, a tak sa súdy ťahajú aj roky. Niektoré sú viac či menej dramatické, no keď sú v hre aj deti, treba byť skutočne citlivý a ego odložiť bokom. To sa príliš nedarí americkému hercovi známemu napríklad aj z filmu Avengers.

Jeremy Renner (49) a jeho bývalá žena, modelka Sonni Pacheco (29), sa rozvádzajú už nejaký ten piatok. Jablkom sváru v ich nevyriešených nezhodách je práve starostlivosť o ich spoločnú dcérku, sedemročnú Avu. Jeremy dokonca pri poslednom pojednávaní vytiahol na svoju bývalú manželku naozaj škaredé obvinenie.

Ako prináša denník Daily Mail, dvojica sa zoznámila ešte pri nakrúcaní akčného filmu Mission: Impossible – Ghost Protocol v roku 2011. O dva roky neskôr sa im narodila dcérka Ava. V januári  2014 sa zosobášili, no manželská idylka dlho netrvala. Na sklonku toho istého roka požiadala modelka a herečka Sonni o rozvod. Odvtedy je dvojica v kolotoči súdov, urážok a obvinení z tých najotrasnejších skutkov. Jeremy podľa jeho ex užíva pravidelne drogy a užíva si s prostitútkami a navyše drží doma zbraň, s ktorou, ako tvrdí Sonni, sa jej mal vyhrážať smrťou.

Jeremy zahviezdil aj v známom akčnom trháku Mission: Impossible:

​Jeremy na oplátku nedávno obvinil svoju bývalú manželku a matku ich dcéry z toho, že si financuje svoj luxusný život z peňazí zo sporiaceho fondu ich malej dcérky. Za posledný rok ide údajne o sumu až 50-tisíc dolárov, ktoré si po častiach mala preposlať na svoj osobný účet.

Jeremyho bývalá manželka Sonni sa venuje sochárstvu a realitnému biznisu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Car selfie en route to Team photoshoot ? #happymama #realestate #meproperties #sonnila

Príspevok, ktorý zdieľa Sonni Leigh Pacheco (@sonni_la),

Sonni sa bráni, že tak musela urobiť o tom, čo ju právnici a súdy s ním stáli celý jej majetok a z týchto peňazí musela platiť dane a živobytie. Je veľmi smutné, že v čase globálnej krízy prichádza ďalší jeho pokus o zníženie finančných prostriedkov, na ktoré sa spolieham pri starostlivosti o naše dieťa. Myslím si, že nastal čas sa týmto lžiam venovať po siedmych rokoch pekla,“ povedala modelka pre portál Daily Mail. Tá sa vo svojom živote rozhodla modeling zavesiť na klinec a venovať realitám a sochárstvu.

Herec na sa na Instagrame prezentuje ako milujúci otec, dcérine súkromie však chráni a fotky s jej tvárou nezverejňuje:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Anything for my daughter. #guineapig #nye

Príspevok, ktorý zdieľa Jeremy Renner (@jeremyrenner),

Jeremy si však stojí za svojím a žiada súd, aby znížil výživné na dcéru z aktuálnych 30-tisíc dolárov na 11-tisíc, s tým, že odmieta financovať svojej bývalej žene jej luxusný životný štýl. Zároveň sa odvoláva na nepriaznivú situáciu v Hollywoode a zastavenú produkciu kvôli koronavírusu a tak aj pokles jeho príjmov. Hádam dospelí rodičia malej Avy vedia, čo robia, a dcérku vzájomnými spormi zbytočne netraumatizujú.

 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie