Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zomrel herec zo ságy Twillight, aj s priateľkou, zrejme v tom boli drogy
Zdielať na

Zomrel herec zo ságy Twillight, aj s priateľkou, zrejme v tom boli drogy

Excentrický, divoký a evidentne nastavený na čo najväčšie užívanie života, ako sa dá. Vrátane nelegálnych prostriedkov. Podľa všetkého sa hercovi a performerovi stala jeho záľuba v korenení si života drogami stala osudnou.

Gregory Tyree Boyce nebol príliš známym hercom, v šoubiznise sa preslávil skôr ako raper a šoumen so záľubou v štylizovaní sa do vizáže opačného pohlavia. Azda najväčšou filmovou úlohou 30-ročného umelca bola postava Bellina, spolužiaka Belly Swan, teda herečky Kristen Stewart z upírskej ságy Twillight.

Gregoryho, ktorý vystupoval pod umeleckým menom Charlie Xile, našli 13. mája mŕtveho v jeho dome v Las Vegas, píše portál The Sun. Spolu s ním zomrela aj jeho 27-ročná priateľka Natalia Adepoju.

Takéto extravagantné vystúpenia mal zosnulý:

Podozrenie na drogy padlo po tom, čo pri ich telách našli biely prášok. Keďže nebolo zjavné iné zavinenie, s najväčšou pravdepodobnosťou ide o predávkovanie sa, no s istotou to stanoví až pitva.

Týmto hudobným počinom sa prednedávnom pochválil na Instagrame:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ayeeee ??? #badbitchchallenge @iamtonytalks @_emeraldphoenix_ @1ej.king

Príspevok, ktorý zdieľa Gregory Tyree Boyce (@charliexxile),

Zosnulý herec po sebe zanechal 10-ročnú dcéru, rovnako aj jeho mŕtva priateľka mala z predchádzajúceho vzťahu malého syna.

Súvisiace články

Najčítanejšie