Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Harry a William k sebe opäť našli cestu! Spojila ich choroba!
Zdielať na

Harry a William k sebe opäť našli cestu! Spojila ich choroba!

Archívna reportáž

Bratia Harry a William si boli vždy veľmi blízki. Obaja nesmierne milovali svoju mamu, princeznú Dianu, a tak sa po jej smrti ešte viac zomkli v spoločnom žiali. Veľmi blízky vzťah si zachovali až do momentu, čo sa na scéne objavila Meghan. Údajne najmä po svadbe sa začalo bratské puto rozpadať.

Ktovie, či to bol najmä vzťah medzi manželkami princov, ale aj oni sami začali mať rozpory, no aj na základe chladnej komunikácie bolo jasné, že Harry a William si pomaly už nemajú čo povedať. Posledným klincom bol nepochybne Megxit, keďže William a Kate si ctia tradície a puto v kráľovskej rodine.

No potom prišiel koronavírus a svet sa zmenil. Strach o blízkych ľudí síce od seba fyzicky odtrhol, no zároveň v srdciach ešte viac zblížil. A to sa zjavne stalo aj v kráľovskej rodine, píše portál ETonline.com.

Megxit šokoval nielen svet, ale najmä Harryho vlastnú rodinu:

​Jedným z nakazených bol totiž aj otec Harryho a Williama, 71-ročný princ Charles. V jeho veku to už nebolo len tak a, pochopiteľne, že synovia sa o neho báli. Tak, ako v prípade smrti ich matky, aj tentokrát to bol práve bratský vzťah, čo ich zomklo. Začali spolu telefonovať.

​K tomu sa pridali celorodinné videotelefonáty, aby boli aspoň takto v kontakte s chorým otcom. Ten sa, našťastie, rýchlo vyliečil, no kontakty už bratia neprerušili. "Obaja princovia spolu často komunikujú cez videohovor, napríklad keď mali ich deti narodeniny," povedala pre Entertainment Tonight expertka na kráľovskú rodinu Katie Nicholl.

​Expertka si myslí, že to pre nich bolo v podstate vykúpenie. Bratská láska totiž nikdy neskončila, len sa vytvorila akási bariéra. "Myslím, že úľava je na oboch stranách. Sussexovia môžu začať žiť nový život v Los Angeles, Cambridgeovia sa môžu vrátiť k svojmu starému spôsobu života bez toho, aby ktokoľvek z nich vyťahoval dramatické udalosti z minulosti," hovorí Nicholl.

Práve vďaka koronavírusu tak našli bratia nový spôsob komunikácie, ako ostať v blízkom kontakte bez toho, aby ktokoľvek z nich musel sadnúť do lietadla a letieť cez pol sveta. "Covid im doprial novú príležitosť, ako otestovať vzťahy," uzatvára Nicholl. Bratia tento test zjavne zvládli zatiaľ ideálnym spôsobom.

Súvisiace články

Najčítanejšie