Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Princ William skoncoval s Harrym! TOTO je veľmi smutný odkaz bratovi!
Zdielať na

Princ William skoncoval s Harrym! TOTO je veľmi smutný odkaz bratovi!

Archívna reportáž

Už dávno nenastal v britskej monarchii taký rozruch, ako uplynulý týždeň. Keď princ Harry a jeho manželka Meghan oznámili, že sa oddelia od kráľovskej rodiny a pokúsia sa žiť "normálny" život, dokonca za oceánom, Británia začala šalieť. Aj kráľovská rodina.

Harry a Meghan sa chcú stať finančne nezávislými, chcú žiť striedavo za oceánom a v Británii, no stále stoja za kráľovskou rodinou, predovšetkým za kráľovnou Alžbetou II - zhruba to je zhrnutie ich vyjadrenia, ktoré zverejnili na Instagrame 8. januára.

Veľa sympatizantov si ale nezískali, Briti svoju kráľovskú rodinu zbožňujú a ctia si tradície, aj preto nie je bývalá herečka Meghan, navyše Američanka, príliš obľúbenou. No sklamane sa vyjadrila aj samotná kráľovná, no aj Harryho starší brat, následník trónu, William.

William reagoval na bratovo rozhodnutie sklamane:

Ten sa pre Sunday Times vyjadril pomerne jasne. Z jeho slov cítiť, že vzťah medzi bratmi je vážne narušený. "Celý život som držal nad bratom ochrannú ruku. Už to viac robiť nemôžem, sme úplne odlišní," povedal sklamaný William. To mu nemožno uprieť, divoký Harry sa toho navyvádzal až-až, no vždy sa to nejako s podporou rodiny zamietlo pod koberec.

Teraz už bude mladší syn princa Charlesa zjavne na svoje prešľapy sám. "Som z toho smutný. Jediné, čo môžeme urobiť, a jediné, čo ja môžem urobiť, je pokúsiť sa ich podporiť a dúfať, že príde čas, keď budeme opäť na tej istej lodi. Chcem, aby sme všetci hrali za jeden tím," vyjadril sa nádejne následník trónu.

Zaujímavo ale v tomto kontexte vyznieva tvrdenie, že Harry a Meghan neopúšťajú monarchiu dobrovoľne, ale na základe vyzvania kráľovnej, prečítajte si TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie