Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Jasmina, Rytmus a druhé bábo! Veľmi sa tešia!
Zdielať na

Jasmina, Rytmus a druhé bábo! Veľmi sa tešia!

Archívna reportáž

Je to tak vždy, nielen medzi celebritami. Ledva žena porodí svoje prvé dieťa, už ju pomaličky začnú zasypávať otázkami, kedy bude druhé. Presne to aktuálne už nejaký piatok zažíva Jasmina a Rytmus, ktorí sa už polroka radujú z malého Sanela.

Jasmina sa pred časom rozhodla, že bude odpovedať na otázky fanúšikov v extra vlákne Instastories. Tí ju nešetria, otázok je kopa, Jasmina na ne úprimne odpovedá.

Bolo len otázkou času, kedy jej položia tú známu otrepanú otázku: "Plánujete s Paťom aj druhé bábätko?". A Jasmina s odpoveďou nezaváhala.

Rytmus sa netají tým, že zažíva najkrajšie obdobie v živote:

Väčšina prvorodičiek si chce svoje bábo aspoň pár mesiacov vychutnať naplno, tehotenstvo a príchod druhého dieťatka obvykle zaberú nielen čas, ale odvedú trochu, z pochopiteľných príčin, aj pozornosť od prvorodeného. Jasmina má preto jasnú odpoveď: "Momentálne si celými dúškami vychutnávame Sanela, v budúcnosti by nás ďalšie bábätko určite veľmi potešilo".

Instagram/JA

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Každodenné raňajky pre dušu Mojkačky ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Nie je dôvod myslieť si, žeby Jasmina niečo tajila, alebo zahmlievala. Aktivít má kopu, ale na prvom mieste je teraz určite a jednoznačne malý Sanel. Niet ale pochýb, že ak to vyjde, raz sa súrodenca dočká.

Súvisiace články

Najčítanejšie