Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Z Daniela Radcliffa je bezdomovec?! Muž mu dal na ulici drobné na prežitie!
Zdielať na

Z Daniela Radcliffa je bezdomovec?! Muž mu dal na ulici drobné na prežitie!

Archívna reportáž

Tak to je poriadny šok. Herec, do ktorého boli pred pár rokmi vďaka jeho postave čarodejníka Harryho Pottera zamilované asi všetky dievčatá, na tom nie je najlepšie. Úplne zlé to ale nie je.

Anglického herca Daniela Radcliffa si náhodný okoloidúci na ulici pomýlil s bezdomovcom. V tomto prípade ale ide skutočne o omyl, hoci celkom pochopiteľný. Daniel si totiž posledné roky udržiava pomerne divoký imidž.

Neudržiavaná brada, neučesané vlasy, k tomu nevýrazné oblečenie. Navyše, v meste, kde je bezdomovcov skutočne nemálo.

Radcliffe zažíval zlaté časy v dobe, keď bol mladým čarodejníkom:

Tridsaťročný rodák z Londýna sa k tomuto zážitku priznal v šou Grahama Nortona. "Je to zvláštne a zábavné, no nedávno som bol s mojou priateľkou v New Yorku a zatiaľ čo ona bola v obchode, zostal som vonku s naším adoptovaným psom. Bolo dosť chladno a ja som mal na sebe športovú bundu a dlhý kabát. Čupol som si, aby som zahrial psa a videl som, ako okolo mňa prešiel nejaký chlapík a pozeral na mňa."

Daniel je známy láskou k zvieratám, no aj k fajčiarskej neresti:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?

Príspevok, ktorý zdieľa Daniel Radcliffe ? (@actorradcliffe),

Daniel mal zrejme dojem, že v ňom muž spoznal známeho herca, iste mu ani nenapadlo, čo bude nasledovať. "Potom sa vrátil, dal mi päť dolárov a povedal, aby som si kúpil kávu. Zrejme sa budem musieť častejšie holiť," povedal so smiechom Radcliffe.

Daniela Jacoba Radcliffa preslávila rola čarodejníka Harryho Pottera, do ktorej ho obsadili, keď mal jedenásť rokov. Predstavil sa aj na divadelných doskách Broadwaya, kde účinkoval v muzikáli How To Succeed In Business Without Really Trying a za svoj výkon získal uznanie kritiky. V roku 2012 sa objavil ako mladý právnik v horore Žena v čiernom a v roku 2013 si vo filme Zbav sa svojich miláčikov zahral básnika Allena Ginsberga.

Súvisiace články

Najčítanejšie