Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Svedectvo spolužiaka! TOTO robila Meghan s chlapcami na strednej škole!
Zdielať na

Svedectvo spolužiaka! TOTO robila Meghan s chlapcami na strednej škole!

Archívna reportáž

Obvykle je to práve stredná škola, na ktorú majú ľudia najkrajšie spomienky. Prvé lásky, prvé výlety bez rodičov, kamarátske putá na celý život. No obvykle je to práve toto obdobie, keď toho človek aj najviac navystrája. Hormónmi ovládaní pubertiaci sa neraz nedokážu ovládať a robia skutočne psie kusy.

Medzi chlapcami a dievčatami pritom veľký rozdiel nie je, jedni a druhí si chcú jednoducho mladosť bez zodpovednosti poriadne užiť. Pekné dievčatá majú v rukách navyše silnú zbraň a Meghan ju neváhala využiť. Ako priznal v podcaste standup komičky a moderátorky Kate Casey  spolužiak Harryho manželky, motala chlapcom hlavy jedna radosť.

Detaily o tom, aká bola Meghan na strednej škole, prezradil jej kamarát z tých čias, dnes hviezda americkej reality šou, Nema Vand. Povedal, že bola dobrá žiačka s dobrými výsledkami. No ešte lepšie, ako učenie, jej išlo lámanie sŕdc.

Meghan sa snažila konkurovať štýlom švagrinej Kate:

​Nema Vand sa stal jednou z jej obetí. Keď si vraj Meghan zmyslela, že sa jej niekto páči, nemala najmenší problém jeho srdce získať. No obvykle ju dlho nebavil. "Chodil som do čisto chlapčenskej školy a jednou z našich spriatelených škôl bola tá jej. Vyrastal som s ňou. Dlhé roky sme boli priateľmi," prezradil Vand a dodal, že si stále myslí, že je úžasná.

Mysleli si to o nej všetci. "Bola to milá a okúzľujúca dievčina. Nie, ona bola ženou medzi dievčatami. Všetci ju milovali, aj ja som ju miloval a obdivoval. Veľmi dobre vedela, aký má na chlapcov vplyv a čo dokáže," povedal Vand o zbožňovanej Meghan.

​Ani on neunikol jej zvodom. "Na jednom žúre si mi sadla na kolená. Dotýkali sme sa nosmi. Povedala mi po perzsky, že som krásny. Na moju otázku, či ovláda perzštinu mi povedala, že sa to naučila len a len pre mňa. A potom odišla," opísal jeden z premyslených krokov zvodkyne Meghan. Nič viac sa medzi nimi nestalo.

Zato s iným kamarátom chodila pár rokov, no keď získala úlohu v seriáli Kravaťáci, jednoducho to bez vysvetlenia ukončila. "Ak toto počúvaš, Meghan, vedz, že si vaše priateľstvo vážil, a ty si mu ublížila," odkázal Vand tvrdo lámačke sŕdc. Teraz už zrejme vojvodkyňa nič podobné neplánuje, k lepšej partii, ako je Harry, sa dostane len ťažko.

Súvisiace články

Najčítanejšie