Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Koniec kariéry?! Rytmus šokuje svojimi plánmi!
Zdielať na

Koniec kariéry?! Rytmus šokuje svojimi plánmi!

Boli časy, keď sa Rytmus nezastavil a koncertoval pomaly každý deň. Zmenili sa však dve zásadné veci. Jednak už Patrik nie je najmladší, no ešte podstatnejšie je, že má rodinu, ktorú nadovšetko miluje. Dlhé koncertné šnúry sú už v podstate nemožné, ak sa chce naplno venovať aj svojim najbližším.

S príchodom Jasminy Alagič nastala v živote Patrika Vrbovského nová éra. Dá sa povedať, že zmenil svoj život od základov. Dokonca prezradil, že už nebude koncertovať tak, ako predtým. Rodina je mu prednejšia.

Koncerty Rytmusa sú pomerne veľkou vzácnosťou už ostatné dva roky, keď výrazne znížil ich intenzitu. Na druhej strane, s o to veľkolepejšími projektmi prišiel.

V septembri predviedol parádny koncert so symfonickým orchestrom:

​Jednoducho 43-ročný Rytmus už vie, čo je v jeho živote najdôležitejšie, na prvé miesto dal bez váhania svoju manželku a pomaly 10-mesačného syna Sanela. "Kedysi som hral štyrikrát do týždňa, ale už som sa spamätal. To, čo si dal do kariéry, daj do rodiny," spomína na divoké časy a stanovanie priorít raper.

Aj z raperovho Instagramu je jasné, čo ho posledné mesiace najviac napĺňa:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Nedávno bol v bruchu. Zázrak a dar. Milujem život, ďakujem. ?? #RodinaJeNajviac

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Vždy mal svoj život usporiadaný, ale prioritu mala jednoznačne kariéra pred osobným životom. Teraz ale úplne zmenil spôsob myslenia. Napokon, môže si to dovoliť, práve tie tvrdo odpracované roky mu zabezpečili taký blahobyt, že teraz sa už "pretrhnúť" nemusí. "Keď mám náhodou nejaký koncert, tak sa mi ťažko odchádza," prekvapuje otec rodiny.

​Možno je to vekom, no možno skôr tým, ze konečne stretol zenu, pre ktorú sa rozhodol urobiť zásadné zmeny. Rytmus kedysi naozaj koncertoval nielen na Slovensku, ale aj v Česku takmer každý druhý deň. Bolo to náročné najmä na čas, teraz by to znamenalo, že by svoju rodinu takmer nevidel. "Chcem robiť hudbu a čím menej cestovať, nechodiť každý víkend. Stačí mi urobiť niečo veľké," upokojil fanúšik raper, aby bolo jasné, že kariéru ešte celkom na klinec nevešia.

Súvisiace články

Najčítanejšie