Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Príde bábätko! Ďurovčík na prahu päťdesiatky s krásnou správou!
Zdielať na

Príde bábätko! Ďurovčík na prahu päťdesiatky s krásnou správou!

Najznámejší a najúspešnejší muzikálový režisér, 49-ročný Ján Ďurovčík, oznámil svetu radostnú správu. Rok po svadbe s muzikálovou herečkou Barborou pribudne do rodiny nový člen.

Zaľúbení Ďurovčíkovci neotáľali so zakladaním rodiny. Napokon, v prípade nastávajúceho otca už ozaj nebolo na čo čakať, patrilo by sa stihnúť mať prvé dieťa ešte pred päťdesiatkou. Jeho o 25 rokov mladšia manželka Barbora síce ešte čas mala, no na druhej strane, prečo čakať.

S prezradením sladkého tajomstva sa ale nikam neponáhľali. Karanténne opatrenia im dopomohli k dlhšiemu utajeniu tehotenstva, keďže nechodili medzi ľudí.

Minulý rok mali Ďurovčíkovci krásnu svadbu:

​Po svadbe ako z rozprávky prichádza najkrajší dar. Barbora, ktorá zažiarila aj seriálov televízie JOJ - Nový život a Jenny, si tehotenstvo užíva. "Cítim sa fajn, chvalabohu, tešíme sa, ale sme takí opatrní. Nechceme to veľmi riešiť s verejnosťou, ale možno, ak všetko pôjde, ako má, sa k tomu budúcnosti viac vyjadríme," opísala pocity nastávajúcich rodičov Barbora.

Prezradila, že ranné nevoľnosti má už za sebou, druhý trimester je obvykle najpríjemnejšia časť tehotenstva. Barborka a Ján si tieto radosti užívajú, zatiaľ je nastávajúci otecko bez extra povinností v domácnosti. "Ešte zatiaľ nemusí, ešte ho nechávam, nech si to užije, lebo potom už asi bude musieť," prezradila so smiechom mladá herečka. Potomok pribudne do rodiny zrejme niekedy začiatkom jesene.

Súvisiace články

Najčítanejšie