Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Veľká zmena v živote Richarda Müllera! Môže za to koronakríza!
Zdielať na

Veľká zmena v živote Richarda Müllera! Môže za to koronakríza!

Trvá to už nekonečné dva mesiac. Kým zo začiatku ľudia upadali do stavov zúfalstva, už sa s tým väčšina zrejme naučila žiť. Karanténa, v ktorej sa ocitol celý svet, väčšine z nás síce pokazila plány, no nájdu sa aj takí, ktorým prospieva. A do tejto kategórie patrí Richard Müller.

Aktuálna situácia nemá v histórii obdobu. Aby sa zavreli milióny ľudí po celom svete doma a prijali sa prísne opatrenia v mene ochrany vlastného zdravia sa ešte nestalo. Prvotný šok je preč, časom si ľudia zvykli a dokonca to niektorým začalo byť aj príjemné. Obzvlášť vhodná doba nastala pre tvorivých ľudí. Keďže odpadli iné povinnosti, môžu nechať naplno pracovať kreativitu, ako to spravil aj Richard Müller.

Jeden z najúspešnejších slovenských spevákov nemá s aktuálnymi podmienkami žiadny problém. "Nemôžem sa sťažovať, využívam každý deň ničnerobenia na robenie všeličoho, čítam, počúvam hudbu, chodím so synom na prechádzky, čo som nikdy nerobil, ja v porovnaní s tou predošlou nekoronou, som vlastne veľmi aktívny," prekvapil totálne pozitívne naladený Richard.

Minulý rok zmenil Richard Müller imidž:

​Nutnosť ostať doma, nestretávať sa s inými ľuďmi, zákaz koncertovania - to všetko dalo Müllerovi priestor na výdatný oddych, ktorý teraz premieňa na aktívnu činnosť. Dôkazom je aj veľká zmena, ktorá v jeho živote nastala. Vrátil sa k tvoreniu. "Je to veľmi paradoxné, ale texty nepíšem, ale skladám. Áno, po 20 rokoch som zložil prvých pár pesničiek," hovorí spevák a nepochybne tým veľmi poteší nespočetne mnoho fanúšikov.

​Majstra tak po dlhom čase kopla múza a hoci by od neho asi všetci čakali skôr nové texty piesni, on k piesňam skladá hudbu. "Album by chcel byť nový, ale taký malý paradox je, budú tri. Na jeseň by mal po 25 rokoch vyjsť album 33, moje domáce vydavateľstvo naplánovalo vydanie 01 spred 19 rokov, a ak sa zadarí so spolupracovníkmi, texty sú už napísane Petrom Uličným, tak by som možno vydal aj nový album," prezradil Müller skutočne bohaté vízie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

25.5. ...

Príspevok, ktorý zdieľa Richard Müller | Official (@richardmullerofficial),

Zdá sa, že by to mohlo byť už tento rok a Richard už má pre nový album aj názov: "Hodina medzi psom a vlkom". Ostáva držať palce, aby sa fanúšikovia po štyroch rokoch konečne opäť dočkali.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie