Polojasno, dažďové prehánky
30°
Bratislava
Adriána
26.6.2024
Dominika Gottová vychrlila výčitku aj voči vlastnej mame! TOTO niesla veľmi ťažko!
Zdielať na

Dominika Gottová vychrlila výčitku aj voči vlastnej mame! TOTO niesla veľmi ťažko!

Archívna reportáž

Človek by si myslel, že keď sa raz niekto narodí ako dcéra multimilionára a mega celebrity Karla Gotta, bude si žiť ako vo vatičke. Dominika si zaspomínala na svoje detstvo a tvrdí, že to žiadny prepych nebol.

Dominika Gottová sa pre portál Blesk.cz rozpomenula aj na svoje detstvo, ktoré prežila s mamou Antóniou Zacpalovou a babičkou. Slávny otec bol skôr len príležitostná návšteva, hoci, nemožno mu vraj nič vyčítať.

Najťažší moment nastal, keď sa Karel dozvedel o narodení Dominiky. O tehotenstve svojej bývalej milenky nemal ani potuchy a to, že sa stal nevedomky otcom mu skutočne nespravilo radosť. No potom sa zachoval férovo.

Smrťou otca sa zastavila aj finančná podpora jeho najstaršej dcéry:

​Celý život svoju dcéru podporoval, ešte predtým aj jej matku, Dominika ale tvrdí, že to nebol žiadny zázrak. S mamou žili skromne. "Keď sa začalo môcť nosiť značkové oblečenie, kamaráti si ma doberali, prečo ho nemám. Lenže my sme si to nemohli dovoliť. Bolo mi to ľúto a mala som potrebu sa pred ostatnými nejako ospravedlňovať," spomína na nepríjemné chvíle v rannej puberte Dominika. Má trochu za zlé svojej mame, že bola taká šetrná a peniaze na zbytočnosti jednoducho nepustila.

​Finančná situácia sa vraj odrazila aj na tom, čo bolo v rodine Zacpalovcov na stole. Našťastie, mama aj stará mama Dominiky dokázali čarovať aj z mála. "Ocko dokonca mame vyčítal, že som podvýživená a podozrieval ju, že mi dáva málo jesť. Ale neoprávnene. Ja som bola schopná zjesť aj 14 knedlí s roštenkou, no na váhu mi to nikdy nešlo," hovorí o zlatých časoch Dominika, ktorá si dnes už musí váhu strážiť.

​Karel Gott občas dcéru a jej matku obdaroval aj skutočne poriadne štedro - ako napríklad auto, či chatu. No tá vyžadovala údržbu a tak Dominika vraví, že napokon s ňou mali len starosti. Nepopiera však, že voči jej otcovi cítili obrovskú vďačnosť.

Súvisiace články

Najčítanejšie