Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Obráti sa to proti tebe! TAKTO varoval princ Harry svojho svokra v šokujúcich správach!
Zdielať na

Obráti sa to proti tebe! TAKTO varoval princ Harry svojho svokra v šokujúcich správach!

Archívna reportáž

Málokto asi čakal, že porúčanie sa z kráľovského dvora bude pre Harryho a Meghan prechádzka ružovou záhradou. No kto by povedal, že sa z toho vyvinie mediálna prestrelka a súdny spor s jednou z najznámejších britských mediálnych spoločností. Pred niekoľkými dňami totiž pár oznámil, že končia akúkoľvek spoluprácu s britskými bulvárnymi plátkami, ktoré zároveň patria pod hlavičku tejto spoločnosti.

So spoločnosťou Associated Newspaper sa už od minulého roku súdi samotný pár bývalých vojvodov za nelegálne odpočúvanie hovorov a nabúranie sa do ich telefónu. Ich nekalé praktiky, ktoré používali k zbieraniu informácii k pošpineniu mena jeho manželky Meghan, sa podľa jeho slov mali podobať tým, ktoré viedli k smrti jeho matky, princeznej Diany.

Teraz však začína ísť do tuhého a podľa portálu NZ Herald sa do medií dostali informácie zo súdnych dokumentov. Tie obsahujú aj SMS správy, ktoré mal Harry posielať Meghaninmu otcovi s prosbami, aby viac nekomunikoval s médiami. Dialo sa tak v čase pred ich veľkolepou svadbou, keď média tvrdili, že Meghan sa nezaujímala o zdravotný stav svojho otca po prekonanom infarkte. Ten mal kvôli zdravotným problémom zrušiť účasť na svadbe svojej dcéry. Avšak onedlho urobil čudný manéver s údajne naaranžovanými fotkami, na ktorých sa mal "akože" dávať do formy a chystať na ich svadbu. Neskôr priznal, že tak urobil len preto, aby zlepšil svoj obraz v očiach verejnosti. Meghan bola podľa jeho slov veľmi sklamaná a uvedomil si, že urobil chybu.

Tieto zábery mali byť údajne iba divadlo na očistu jeho reputácie pre senzáciechtivé médiá:

​Princ Harry v nich žiada Thomasa Markla, aby odpovedal na jeho hovor, a po neúspešnej snahe sa s ním spojiť mu mal poslať SMS v znení: „Tom, tu je opäť Harry. Potrebujem s tebou hovoriť. Nemusíš sa za nič ospravedlňovať, rozumieme okolnostiam, ale ísť s tým na verejnosť situáciu iba zhorší. Ak máš Meghan rád a chceš to napraviť, zavolaj mi. Existujú aj iné možnosti, ktoré nezahŕňajú rozhovor pre média, ktoré toto všetko rozpútali. Tak mi prosím zavolaj, všetko ti vysvetlím. Nie sme na teba nahnevaní, len sa chcem porozprávať.“ Avšak ani tieto naliehavé slová Meghaninho otca nepresvedčili, a svojmu zaťovi sa neozval naspať.

​To už princ Harry strácal povestnú chladnú anglickú povahu, a pritvrdil: „Akýkoľvek rozhovor pre média sa obráti proti tebe, ver mi, Tom. Iba my ti dokážeme pomôcť, tak, ako sa o to snažíme od prvého dňa,“ píše sa údajne v správe s mierne výhražným podtónom. Podľa získaných informácii sa však Meghan o zdravotný stav svojho otca zaujímala hneď ,ako sa to dozvedela z médií. Thomas Markle mal totiž oznámiť médiám svoje zdravotné patálie skôr, ako svojej dcére.

„Celý deň sa ťa snažím kontaktovať, ale ty nedvíhaš moje hovory, ani neodpovedáš. Veľmi sa o teba bojím a snažím sa ťa chrániť, ale neviem, čo máme robiť, keď mi neodpovedáš. Potrebuješ pomoc? Máme ti tam znova poslať ochranku? Veľmi ma mrzí, že si v nemocnici, ale potrebujem aby si sa mi ozval. V ktorej nemocnici sa nachádzaš?“ znelo v správe od Meghan, ktorá sa odpovede nedočkala. Pár mal otcovi ochranku poslať napriek mlčaniu, no otec ich údajne opäť odohnal. Meghan aspoň prezradil v ktorej nemocnici sa nachádza.

​Otec však napokon svoju dcéru k oltáru nedoviedol, no podľa dokumentov sa jej v deň svadby snažil v skorých ranných hodinách dovolať. Jeho dcéra však na hovor neodpovedala, a ani sa mu odvtedy údajne už vôbec neohlásila. Tento dokument mal vyjsť na verejnosť len pár dní po tom, ako Meghan a Harry oznámili, že končia spoluprácu s britskými bulvárnymi médiami. Zdá sa, že ich rozhodnutie opustiť kráľovskú rodinu a ukončiť kontakt s britskými médiami bude mať ešte veľmi trpkú príchuť pre všetkých zúčastnených.

Súvisiace články

Najčítanejšie