Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Meghan a Harry pália ďalšie mosty! TÍTO u nich nadobro skončili!
Zdielať na

Meghan a Harry pália ďalšie mosty! TÍTO u nich nadobro skončili!

Archívna reportáž

Harry a Meghan si na ceste za slobodou starostlivo vyberajú svoje pole pôsobnosti a budovanie nového imidžu si žiada určité obete. Jednou z prvých obetí budú britskí bulvárni novinári. Na nich má najmä nežnejšia polovička veľmi ťažké srdce. A niet sa jej čo čudovať, či už právom alebo nie, bulvárni novinári na nej za posledné roky nenechali ani nitku suchú.

Manželia Harry a Meghan sa tiež vyjadrili, že už viac nebudú spolupracovať s britským bulvárom.
Ako dôvod uviedli ich "skreslené, nepravdivé a útočné” články.

Princ Harry a jeho manželka Meghan napísali šéfredaktorom The Sun, Daily Mail, Daily Express a Daily Mirror, že nebudú viac "menou pre ekonomiku založenú na clickbaitoch a prekrúcaní".

S bulvárom bojuje Meghan už od začiatku vzťahu s princom Harrym, no skutočná poľovačka na bývalú vojvodkyňu začala po ich veľkolepej svadbe:

​Ich príbehy opierajúce sa o “oplzlé klebety” podľa nich prevrátili naruby životy známych aj neznámych ľudí. V liste zverejnenom v pondelok preto deklarovali "nulovú spoluprácu" s týmito novinami, hoci zároveň dodali, že "veria v slobodu tlače ako základného kameňa každej demokracie".

​Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu odstúpili z pozície vyššie postavených členov kráľovskej rodiny 31. marca a prestali si tak plniť povinnosti v mene kráľovnej Alžbety II. Jedným z dôvodov bol pravdepodobne aj intenzívny tlak médií, ktorému pár v posledných mesiacoch čelil. Ťažko ho znáša najmä Meghan a dvojica v tejto súvislosti dokonca nedávno pristúpila k podaniu žaloby na britské bulvárne denníky.

Súvisiace články

Najčítanejšie