Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nevydarená plastika, alebo len šialená retuš? Jedna z najsexi herečiek je na nepoznanie!
Zdielať na

Nevydarená plastika, alebo len šialená retuš? Jedna z najsexi herečiek je na nepoznanie!

Archívna reportáž

Sexi záchranárka z pobrežnej hliadky oslavuje 48. narodeniny. No sa zdá, že stúpajúce číslo sviečok na torte herečku príliš nenadchýna. Na svoju sociálnu sieť pridáva Carmen Electra fotky, ktoré prešli prinajmenšom veľmi silným filtrom, ak aj nie rovno neveľmi vydarenou retušou. A možno prešla radikálnou zmenou samotná Carmen.

Tara Leigh Patrick, ako sa herečka v skutočnosti volá, je pritom krásna žena, a napriek zrelému veku je stále veľmi atraktívna. Avšak šoubiznis je nekompromisný, a tak sa zrejme preto Carmen pridala k zástupu žien, ktoré by vďaka filtrom na fotkách človek na ulici možno ani nespoznal.

Azda za najžiarivejšie obdobie jej kariéry by sa dal označiť prelom tisícročia. Okrem úlohy Lani v seriály Baywatch, zahviezdila aj vo filme Vreskot či v niekoľkých amerických tínedžerských komédiách.

Carmen si rypla aj do hudobnej brandže, avšak väčší úspech sa nedostavil. V roku 1993 jej väčšinu piesni na albume Carmen Electra produkoval a napísal legendárny Prince, posledný hudobný počin je datovaný v roku 2015:

Carmen bola aj bulvárna hviezda, jej súkromie bolo na pretrase v pravidelných intervaloch. Dve nevydarené manželstvá, s rockerom Daveom Navvarom a basketbalistom Denisom Rodmanom, živili bulvár niekoľko rokov a po tejto skúsenosti sa Carmen na nejaký čas stiahla do úzadia.

Je pravda, že gro kariéry tejto Američanky je postavené na jej vzhľade, čo vysvetľuje, že kladie vysoký dôraz práve na svoj zovňajšok. No ktovie, ako v skutočnosti vyzerá, keďže len veľmi ťažko sa hľadajú na jej Instagramu aktuálne fotografie či videá bez úprav. Mnohé príspevky sú buď staršieho dáta, alebo jej tvár prekrývajú rôzne populárne filtre so psími uškami či inými prídavkami. "Dnes je ideálny deň na to  odstrániť si umelé nechty, umyť si tvár, použiť svoju obľúbenú kozmetiku a ostať doma," nabáda ženy v zjavne "prefiltrovanom" videu. "A tiež prestaňte použivať výplne! Príliš veľa botoxu vám deformuje pery a tvár," nenechala dlho na seba čakať ironická odpoveď od jej "fanúšičky". Iný fanúšik sa spýtal, či je to len fotkou, alebo Carmen ľahla pod nôž plastického chirurga.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Hope to make u laugh a little bit during these crazy times- ❤️U ALL #quarantine #staystrong

Príspevok, ktorý zdieľa Carmen Electra (@carmenelectra),

Diváci si ju naposledy mohli opäť pozrieť v reality show Ex Isle, ktorú v roku 2016 moderovala. Rozídené páry v nej hľadali nový zmysel vo svojich vzťahoch na exotickom ostrove, avšak veľkú dieru do sveta svojim výkonom neurobila.

Málokto vie, že Carmen urobila malú vlnku aj vo svete hudby. Pod patronát si ju zobral dokonca sám legendárny hudobný multitalent, spevák Prince. Zopár piesní sa umiestnilo v prvej dvadsiatke hitov v USA, no aj tam jej hviezda zhasla. Bývala playmate sa preto v roku 2017 vrhla na biznis, ktorý jej jej najbližší a ktorý jej snáď do tretice prinesie stabilný pracovný život. V roku 2017 začala podnikať v oblasti sexi spodnej bielizne a stala sa z nej seriózna biznismenka.

 

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie