Jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Veľká výzva na zapojenie sa! Jasmina niečo chystá, od ľudí chce TOTO!
Zdielať na

Veľká výzva na zapojenie sa! Jasmina niečo chystá, od ľudí chce TOTO!

Archívna reportáž

Jasmina nie je na materskej dovolenke ešte ani rok, no rozhodne neotáľa. Podnikanie s oblečením rozbehla ešte ako tehotná, no postupne táto aktivita trochu ustala. Postavila sa už aj pred kamery s mikrofónom a priebežne si neustále privyrába ako influencerka na sociálnej sieti. Teraz ale prichádza s niečím novým.

Jasmina Vrbovská je akčná žena. Chvíľu neobsedí, stále niečo vymýšľa, či už len ako zábavu vo voľnom čase, alebo niečo zmysluplnejšie. Projekt, ktorý aktuálne načrtla na svojom Instagrame znie veľmi zaujímavo.

V poslednej dobe pridávala mama takmer 9-mesačného Sanela často rozcítené príspevky a neraz sa zaujímala aj o pocity svojich fanúšikov. Zjavne si pripravovala pôdu na svoju novú aktivitu.

Naposledy vyrazila Jasmina s rodinkou na domácu dovolenku do Tatier:

​Jasmina sama priznala, že jej otázky na pocity ľudí neboli len tak náhodné. "Možno ste postrehli, že v poslednej dobe som sa Vás pýtala na Vaše pocity, predovšetkým tie, ktoré vo Vás prevládajú počas tohto obdobia. Niečo pre Vás totiž chystáme," naznačila Jasmina. Podľa ďalej menovaných osobností spomedzi jej kamarátov ide o projekt piatich ľudí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Krásny večer priatelia. Možno ste postrehli, že v poslednej dobe som sa Vás pýtala na Vaše pocity, predovšetkým tie ktoré vo Vás prevládajú počas tohto obdobia. Niečo pre Vás totiž chystáme . Spoločne s @minarikjeffo @gabrieladrobova @janette.simkova @milanwtf usilovne pracujeme na tom aby sme pre Vás (nás všetkých ) pripravili niečo pričom sa môžme spoločne porozprávať a možno z tohto rozhovoru odísť s lepšou energiou a vedomím, že sa to dá . Ste toho neodmysliteľnou súčasťou a preto Vás prosím (tých čo máte záujem ) aby ste mi každý napísali do komentu jeden POCIT ktorý vo Vás najsilnejšie prevláda a o ktorom sa začneme rozprávať ako o prvom. Toto obdobie sa týka nás všetkých, bude krásne ak si budeme vedieť vzájomne vydýchnuť nový vietor do našich plachiet ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Nechýba medzi nimi jej najlepší kamarát Milan a jej veľký vzor a "druhá mama" Gabriela Drobová. "Spoločne usilovne pracujeme na tom aby sme pre Vás, nás všetkých, pripravili niečo, pričom sa môžme spoločne porozprávať a možno z tohto rozhovoru odísť s lepšou energiou a vedomím, že sa to dá," prezradila Jasmina ešte viac, no stále nie dosť, aby bolo jasné, o čo ide.

​V poslednom odseku už ale prišla manželka Rytmusa s jasnou prosbou. "Prosím vás, aby ste mi každý napísali do komentu jeden POCIT, ktorý vo Vás najsilnejšie prevláda a o ktorom sa začneme rozprávať ako o prvom. Toto obdobie sa týka nás všetkých, bude krásne, ak si budeme vedieť vzájomne vydýchnuť nový vietor do našich plachiet," vyslovila prosbu smerom k ľuďom, ktorí by mali záujem byť súčasťou novinky. Medzi pocitmi, ktoré pomenovali ženy v komentároch prevládali, žiaľ, často aj negatívne, ako strach či smútok. Iste budú všetci zvedaví, ako s tým Jasmina v novom projekte naloží.

Súvisiace články

Najčítanejšie